Quantcast
ADVERTORIALS

Θες να μην είναι το dating σου μόνο υλικό για Thank You, Next; Αυτό το σποτάκι θα σε σώσει

Το σποτάκι του DUO έρχεται να μας θυμίσει τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας σώσουν από τα σεντόνια του Facebook


THE NEWSROOM · 9 Νοεμβρίου 2020

Μάλλον έτσι είναι η ζωή μας πλέον, αγαπητές φίλες και φίλοι. Μπορεί το γκομενίζειν (το dating, όπως θα έλεγαν και στο χωριό μας) να περνά μια κρίση λόγω κορωνοϊού, όμως συνεχίζει να απασχολεί τη ζωή μας. Κι επειδή ζούμε στο 2020, απασχολεί έντονα και την ηλεκτρονική μας ζωή. Τι εννοείτε, «γιατί, έχουμε κι άλλη;», δεν καταλαβαίνουμε.

Μέχρι πρότινος, το σύνηθες ήταν να συζητάμε για τις απορρίψεις που έχουμε δεχτεί, AKA χυλόπιτες. Η πρωτοτυπία της φετινής χρονιάς ήταν ένα FB group που μας βάζει στην απέναντι θέση, δηλαδή πότε εμείς στείλαμε κάποια/κάποιον/κάποιο να συνεχίσει τη ζωή του όπως θέλει, αλλά μακριά από εμάς, ώστε να περάσει ο επόμενος/η επόμενη/το επόμενο. Να μπει η αλλαγή, σα να λέμε. Και το όνομα αυτού, Thank You, Next – TYN, για τους φίλους.

Το περιεχόμενο του γκρουπ είναι όπως η ζωή μας: Ανάμεικτο. Μερικά ποστ, όπως το TYN σε αυτή που ζητούσε από τον παρτενέρ της να ντυθεί άλογο και να την πηγαίνει βόλτα καβάλα στην πλάτη του, είναι ανεκτίμητης αξίας. Ή το ΤΥΝ σε αυτόν που απάντησε σε γυμνή φωτό με φωτογραφία του φραπέ του. Ή αυτό:

Δεν είναι όλα ρόδινα σαν επιτυχημένο πρώτο ραντεβού, βέβαια. Οι αυθεντικές απίστευτα σουρεαλιστικές ιστορίες σπαμάρονται από βαρετά κατεβατά, μεταμφιεσμένα ψωνιστήρια (τύπου «by the way να αναφέρω εδώ ότι μπορεί να γαμάω ένα ολόκληρο σεληνιακό έτος συνεχόμενα») και πειράματα δημιουργικής γραφής από επίδοξους μεγιστάνες των Άρλεκιν. Και φυσικά, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΜΕ.

Όπως και να’ χει, η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η φάση άξιζε να αποτυπωθεί σε βίντεο. Αυτό που έκανε η νέα καμπάνια του DUO δηλαδή, η οποία έχει την ευγενή καλοσύνη να μας θυμίσει βασικά πράγματα: Αυτά που πρέπει να έχουμε πάντα στο νου μας, ώστε από το dating που κάνουμε να μας μείνει κάτι παραπάνω από υλικό για σεντόνι στο TYN. Ας δουλέψει και κανένα άλλο σεντόνι δηλαδή, όχι μόνο αυτά στο Facebook.

Γιατί το DUO θα είναι πάντα εκεί για να το ευχαριστήσεις, αλλά χωρίς ποτέ να πεις NEXT. Γιατί εξασφαλίζει το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα για μία σεξουαλική ζωή τόσο απολαυστική όσο τη θέλουμε να είναι: Δηλαδή την προφύλαξη και την ασφάλεια. Με την αξιοπιστία για την οποία το ξέρουμε και το αγαπάμε, το DUO θα είναι κάθε φορά ο έμπιστος wingman σε όλα τα σκηνικά.

DUO λοιπόν, εξασφαλίζει ότι θα υπάρξει NEXT και δε θα ζητήσει ποτέ THANK YOU. Δείτε το βίντεο:

Ας έχει και κάτι happy ending πια σε αυτή τη ζωή.

Best of internet