Quantcast
ADVERTORIALS

Δεν σας βγαίνουν τα trick shots; Αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι δεν έχει καμιά σημασία

Η προσπάθεια που κάνουμε όχι μόνο μετράει, αλλά σηκώνει και δικό της βίντεο


Διονύσης Παππάς · 14 Οκτωβρίου 2020

Υπάρχει λόγος που τα trick shots που έχουμε κάνει κατά καιρούς ζουν στην καρδιά μας. Εκείνο το τελευταίο παϊδάκι από το ψήσιμο που σου πέταξε ο κολλητός σου κι εσύ το έπιασες τελευταία στιγμή χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις το καλό σου χέρι; Θα είναι για πάντα legendary.

Υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ο λόγος είναι ότι τα trick shots κατά κύριο λόγο αποτυγχάνουν (το οποίο σημαίνει ότι ο κολλητός σου βασικά ήθελε να κάνεις κεφαλιά με το κοψίδι). Αν πρέπει να αποτυπωθούν σε οπτικοακουστικά ντοκουμέντα (δηλαδή σε βίντεο που λένε και στο χωριό μας), τότε θα έρθουν μόνο με πολύ αίμα, γέλιο, ίσως κάποια δάκρυα και αρκετό ιδρώτα.

Αυτό ακριβώς αποτυπώνει αυτό το βίντεο με όλα τα fail και τις παραλίγο επιτυχίες που έπαιξαν στα γυρίσματα της νέας καμπάνιας της Novibet, «Γράφεις Ιστορία». Δείτε το:

Εμάς πάντως, καθόλου δε μας πτοεί αυτό το βίντεο από το να προσπαθήσουμε δικά μας, ακόμη πιο εξωφρενικά trick shot. Θα πούμε εδώ ένα kids don’t try this at home, άμα θέλετε να κάνετε κόλπα με ψησταριά και παϊδάκια, όμως για την ακρίβεια η φάση μας ψήνει (no pun intended) ακόμη περισσότερο αφού το είδαμε. Δεν είναι μόνο ότι η προσπάθεια μετράει.

Είναι κι ότι γιατί να μη γυρίσεις κι ένα βίντεο με την προσπάθειά σου, αφού μετράει;

Best of internet