Quantcast
ADVERTORIALS

7 μέρη στα οποία αξίζει να κάνεις διακοπές φέτος (με google maps)

Επισκεφτόμαστε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, χωρίς ταλαιπωρίες


Διονύσης Παππάς · 10 Αυγούστου 2020

Υπάρχουν διακοπές που είναι σαν την πρώτη σεζόν του Game Of Thrones: Πάθη, ίντριγκες, πολιτική, υπέροχα τοπία, μάχες μεταξύ φατριών για ένα κομμάτι γης και χαλαρή φάση εκτός πολιτισμού λίγο πριν έρθει ο χειμώνας.

Και υπάρχουν και διακοπές σαν την τελευταία σεζον του Lost: 10 τύποι σε απόγνωση που τα έχουν δει όλα παγιδευμένοι σε ένα νησί χωρίς απαντήσεις.

Όλοι προσπαθούμε για να πετύχουμε το πρώτο κάθε χρονιά αλλά πολύ συχνά καταλήγουμε σαν το δεύτερο. Το φετινό καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς ήταν λίγο περίεργο γι’ αυτό κι εμείς έχουμε τη λύση για τις απόλυτες καλοκαιρινές διακοπές με τους κολλητούς σας, χωρίς να κουνηθείτε απο τη βεράντα σας.

Αράξτε αναπαυτικά, τσιμπήστε για ποτάκι έναν φρουτένιο παγωμένο Μηλοκλέφτη με Κεράσι από το δροσερό ψυγειάκι σας, καλέστε τους φίλους σας και βάλτε τον προτζέκτορα να παίζει. Ή απλώς μπείτε απο τον υπολογίστη της δουλειάς. Το ξέρουμε ότι δεν δουλεύετε ετσι κι αλλιώς.

Αυτά είναι τα 7 μέρη που θα ταξιδέψουμε:

Στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Καλαμιώτισσας στην Ανάφη

Αχ, η Ανάφη. Ο δεύτερος ψηλοτερος νησιωτικός βράχος στη Μεσόγειο έχει μια θέα που κόβει την ανάσα. Κυριολεκτικά κόβει την ανάσα γιατί μέχρι να ανεβείτε εκεί πάνω θα σας βγει η χολή, γι’ αυτό μπείτε εδώ να το δείτε χωρίς ταλαιπωρίες.

Στη Μήλο, στο Κλέφτικο

Όχι άδικα τοποθετημένο στις τοπ λίστες με τις πιο εξοτικ παραλίες του Αιγάιου. Αν έχετε πάει το ξέρετε ήδη, αν δεν έχετε πάει να πάτε. Αν πάτε παρέα με τον Μηλοκλέφτη με Κεράσι σας μην φοβηθείτε να γίνετε μισητοί στην παρέα σας κάνοντας λόγο για το “Μηλοκλέφτικο”.

Μια βουτιά κάτω απο το νερό στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο

Yep, ετοιμάσου για μια υπέροχη κατάδυση σε ένα απο τα πιο πλούσια και πανέμορφα υποβρύχια οικοσυστήματα του πλανήτη. Στο Great Barrier Reef.

Σε ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στη Γη που να μοιάζει με τον Άρη

Το Devon Island μοιάζει με ένα παράξενο, απόκοσμο, σχεδόν εξωγήινο μέρος στην μέση του αρκτικού ωκεανού επειδή είναι όλα αυτά. Για την ακρίβεια είναι ένα μέρος που επιστήμονες χρησιμοποιούν για να εκπαιδεύσουν αστροναύτες για το terrain του Άρη. Βγάζει νόημα.

Στο Kohala Coast στη Χαβάη

Δεν έχεις πάρει ακόμα άδεια. Σαπίζεις στο γραφείο. Σε νιώθουμε, γι’ αυτό μπες εδώ και πλοηγήσου στο μονοπατάκι δίπλα σε μια απο τις πιο γαμάτες παραλίες στον κόσμο.

To ναυάγιο beach στην Ζάκυνθο

Μια απο τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου και της πατρίδος μας. Που να τρέχεις να παρκάρεις μέσα στους τουρίστες και το λιοπύρι; Πάρε το Μηλοκλέφτη με Κεράσι σου, μπές εδω, βάλε το full screen και βγάλε σελφι με την παρέα σου.

Στο Κέντρο της Αθήνας Αύγουστο Μήνα

Δεν σας έψησε καμία απο τις μαγευτικές τοποθεσίες που σας προτείναμε; Οκ, σκεφτείτε ότι το aircondition του γραφείου σας ή το χαλαρό μπαλκόνι σας είναι απο μόνο του ένας μαγευτικός προορισμός, γιατί θα μπορούσατε πάντα να βρίσκεστε στον Μεγάλο Περίπατο στην Πανεπιστημίου μεσημεριάτικα δεκαπενταύγουστο. Τώρα εντάξει;

Best of internet