Quantcast
ADVERTORIALS

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ: Εγκλήματα vs 2 Ξένοι

Οι δύο ναυαρχίδες της ελληνικής κωμωδίας ετοιμάζουν τα κανόνια τους για το μεγάλο showdown


THE NERDSTREAM · 3 Αυγούστου 2020

Είναι γνωστό ότι οι μεγαλύτερες μάχες γίνονται για τα πιο κοντινά και αγαπημένα μας πράγματα. Στο κάτω κάτω, άλλο είναι να τσακώνεσαι για Ιαπωνική ξυλογλυπτική κι άλλο να τσακώνεσαι για τις Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές με τις οποίες μεγαλώσαμε: Αυτές που πιθανώς να τις είδαμε και όταν παίχτηκαν για πρώτη φορά, αλλά τις έχουμε δει και άλλες 15 φορές από τότε τα καλοκαίρια. Καταλαβαίνετε λοιπόν, για κάποια πράγματα υπάρχει πάθος και άρα υπάρχει κόντρα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 1 vs 1 κόντρα για τον τίτλο του καλύτερου. Το είδος της κόντρας που μόνο μία ψηφοφορία μέσω Waver μπορεί να λύσει.

Αν σκεφτεί κανείς για ποιες σειρές μιλάμε, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Κυρίες και κύριοι έχουμε να κάνουμε με την αφρόκρεμα της ελληνικής κωμωδίας, για τα σίριαλ πους μας έμαθαν να γελάμε, να αστειευόμαστε και μερικές τυχαίες φράσεις στα Ρωσικά, έτσι για τη φάση. Μιλάμε για κάποιες από τις πιο ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές των 90s: Για τα Εγκλήματα και για το «Δύο Ξένοι».

Από τη μία έχουμε την σειρά που δίδαξε μέχρι και την τελευταία ψυχούλα σε αυτή τη χώρα τι σημαίνει black humour. Με ένα εκπληκτικό καστ απίθανων χαρακτήρων (αγαπημένος μας ο παππούς και δεν πρόκειται να το συζητήσουμε), τα Εγκλήματα μας έχουν αφήσει επικές ατάκες και σκηνές για μία ζωή. Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να ξεχάσει το «Πέθανε όλο το χωριό»;

Από την άλλη έχουμε το «Δύο Ξένοι». Τυπικά οι πρωταγωνιστές είναι το αιώνιο φλερτ του Μαρκορά με την Κουντουράτου, όμως μία σειρά από αξέχαστους ρόλους, όπως η Ντένη, η Φλόρα και η Μαρούσκα κουβαλάνε τη σειρά πολύ πέρα από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Αν μη τι άλλο, μιλάμε για το σίριαλ που έβαλε το Εβιάν στην καθομιλουμένη και αυτό δεν είναι καθόλου λίγο. Από την άλλη, η Ντένη Μαρκορά κι αν δεν είναι καθόλου λίγη.

Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνετε στο Waver, ψηφίζετε και λύνετε μία και καλή το μεγάλο δίλημμα που μας βασανίζει από τα 90s:

Best of internet