Quantcast
ADVERTORIALS

Ένα βίντεο σήκωσε μέχρι κι εμάς από ντιβάνια και καναπέδες για να αρχίσουμε το τρέξιμο

Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι κάτι θα μας ενέπνεε να αρχίσουμε το τρέξιμο, μέχρι που ακούσαμε έναν σπουδαίο αθλητή να μας εξηγεί γιατί τρέχει


Διονύσης Παππάς · 21 Ιουλίου 2020

Δε σας κρύβουμε ότι εμείς συγκεκριμένα δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσουμε το τρέξιμο. Μιλώντας βιωματικά, το τρέξιμο ήταν κάτι που κάναμε σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις: Όταν πρέπει να προλάβεις το τελευταίο λεωφορείο, ή όταν είναι νύχτα και σου την πέφτει σπείρα με σπουργίτια ή όταν το κάλεσμα της φύσης είναι πάρα πολύ ισχυρό και το WC πάρα πολύ μακριά.

Το καταλαβαίναμε ότι κάποιοι είναι ευτυχισμένοι όταν το κάνουν, ότι χαλαρώνουν και το ζουν στα άκρα μαζί, ότι τέλος πάντων είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα. Εμείς ας πούμε ότι είχαμε μία ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση: Γιατί να τρέχεις όταν μπορείς να περπατήσεις, ή ακόμη καλύτερα, να κάτσεις; Αυτά αναρωτιόμασταν, μέχρι που είδαμε το βίντεο με τον παραολυμπιονίκη πρωταθλητή στίβου και πρωταγωνιστή της νέας καμπάνιας της ΑΜΣΤΕΛ FREE με τίτλο «Άνοιξε Βήμα», Μιχάλη Σεΐτη. Αυτό που λέει ο Μιχάλης είναι μια άλλου τύπου εξήγηση:

«Τρέχω, γιατί δε θα ήμουν εγώ, αν δεν το έκανα»

Όταν κάποιος τρέχει όχι για να δείξει ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες, αλλά ότι μπορούν να ξεπεραστούν αν έχεις την απαραίτητη θέληση και υπομονή, τότε μέχρι κι εμείς (που έχουμε τον βραδύποδα για ζώο – τοτέμ) εμπνεόμαστε για να αρχίσουμε το τρέξιμο. Ο Μιχάλης Σεΐτης τρέχει κόντρα στα πάντα και είναι νικητής. Δείτε το βίντεο, συγκινηθείτε ελεύθερα.

Αυτός ήταν ο δικός μας λόγος για να αρχίσουμε το τρέξιμο. Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής, απλά να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να πιστεύεις ότι καμία δυσκολία δεν είναι αρκετή μπροστά στη θέληση και την επιμονή. Όμως η καθεμία και ο καθένας έχει τη δική του ιστορία και αυτό ακριβώς ζητά η ΑΜΣΤΕΛ FREE: Μία απάντηση στην ερώτηση, «Εσύ, γιατί τρέχεις;».

Γιατί νιώθεις καλύτερα; Γιατί νιώθεις ελεύθερος; Γιατί αδειάζεις; Γιατί γεμίζεις; Για όλα αυτά μαζί; Μπες στο www.amstelfree.gr και γράψε τα! Κάθε απάντηση μπορεί να είναι κι άλλος ένας που εμπνέεται να ξεκινήσει το τρέξιμο και ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζεται καν να σταματήσετε τις μπίρες.

Η ΑΜΣΤΕΛ FREE, η πρώτη μπίρα ελληνικής παραγωγής με 0,0% αλκοόλ, μόλις 25 θερμίδες/100ml και αντιοξειδωτικές ιδιότητες όχι απλά ταιριάζει στο απαιτητικό lifestyle ενός δρομέα, αλλά βοηθά και το σώμα να επανέλθει μετά από κάθε προπόνηση.

Ψήστο κι εσύ και άνοιξε βήμα, το πιο δύσκολο και το πιο σημαντικό είναι το πρώτο!

#Anoiksevima

#Amstelfree

Best of internet