Quantcast
ADVERTORIALS

Αυτό το καλοκαίρι, η φάση είναι Ραντεβού στις Ταράτσες

Το μυστικό για το καλοκαίρι του 2020 είναι να βγούμε και να το απολαύσουμε στα πιο ψηλά σημεία της πόλης


Διονύσης Παππάς · 21 Ιουλίου 2020

Για τα καλοκαίρια στην Ελλάδα ισχύουν δύο πράγματα: Όλα είναι υπέροχα, αλλά επίσης όλα χρειάζονται το κλειδί τους. Αυτό που θα τα ξεκλειδώσει και θα τους δώσει την ώθηση για να είναι αυτή η ανεξάντλητη πηγή από κέφι, ξεκούραση, ανεμελιά, ξέφρενο παρτάρισμα (αυτά όχι μόνο πάνε μαζί, επιβάλλονται μαζί!) και υπέροχες στιγμές που έχουμε ανάγκη. Εδώ θα μας πείτε το εξής «τι άλλο μπορεί να χρειάζεται το καλοκαίρι όταν έχει κέφι, ήλιο, θάλασσα και ένα μπουκάλι Ούζο Πλωμαρίου να τα δένει όλα μαζί;» και θα έχετε τα δίκια σας. Όμως φέτος είναι ένα καινούριο καλοκαίρι;

Δε χρειάζεστε να προβληματίζεστε, γιατί η απάντηση είναι πολύ απλή: Φέτος η φάση είναι στην ταράτσα. Όχι σε κάποια συγκεκριμένη – εσείς θα διαλέξετε την ταράτσα του γούστου σας. Το θέμα είναι η οπτική της ταράτσας: Μετά από μία χρονιά με τόση κλεισούρα, παίρνουμε τους φίλους και βγαίνουμε έξω. Ακόμη καλύτερα, παίρνουμε τους φίλους μας και ανεβαίνουμε πάνω!

Γιατί αυτό που χρειάζεται το φετινό καλοκαίρι είναι άπλα, αεράκι και κάθε όμορφη θέα που έχει να προσφέρει η πόλη. Το κόλπο λοιπόν είναι να ξεχυθούμε στις ταράτσες: Μικρές ταράτσες, μεγάλες ταράτσες, ταράτσες μαγαζιών ή πολυκατοικιών, με θέα όλη την πόλη ή το διπλανό στενό και μόνο, εξοπλισμένες με τα πάντα όλα ή χύμα στον πάτωμα, δεν έχει σημασία – όλες οι ταράτσες χωράνε. Για το φετινό Ραντεβού στον Ήλιο, το νόημα είναι να πάμε λίγο πιο κοντά σε αυτόν.

Τα υπόλοιπα που χρειάζεται το καλοκαίρι του 2020 είναι τα ίδια με κάθε καλοκαίρι, αλλά εξίσου απαραίτητα: Είναι οι φίλοι μας, οι κουβέντες μας, το κέφι και η μαγεία της παρέας και φυσικά,  η συντροφιά του Ούζου Πλωμαρίου! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, κοινώς η μαγεία είναι στα απλά, αλλά ουσιώδη. Σε αυτά που μετράνε!

Ραντεβού στον Ήλιο, έστω και αν αυτό γίνεται στην ταράτσα σας, λοιπόν!

Best of internet