Quantcast
ADVERTORIALS

5 λόγοι που το The Last of Us Part II θέτει υποψηφιότητα ως ο κορυφαίος τίτλος όλων των εποχών!

Το πολυαναμενόμενο sequel του κορυφαίου game είναι επιτέλους στα χέρια μας για να το λιώσουμε


Διονύσης Παππάς · 26 Ιουνίου 2020

Το The Last of Us Part II μόλις κυκλοφόρησε και επιβεβαίωσε όλους τους λόγους που το καθιστούν μια κορυφαία καλλιτεχνική δημιουργία. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της ιστορίας που άλλαξε τα δεδομένα του gaming και απέσπασε ποικίλα βραβεία επιστρέφει πιο ώριμη από ποτέ και μας παρασύρει σε ένα σκοτεινό άδυτο συναισθημάτων και ηθικής.

Πρόκειται για ένα αγωνιώδες παιχνίδι δράσης και επιβίωσης με καταπράσινο φόντο, προσεγμένο μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια, που πλαισιώνεται από μια πλήρως μαγευτική ηχητική υπόκρουση.

Πάμε να δούμε 5 λόγους που αν είσαι φίλος του gaming σίγουρα θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις:

Naughty Dog και πάλι Naughty Dog

Το πολυβραβευμένο studio, Naughty Dog, ξεπέρασε τον εαυτό του και για ακόμη μια φορά ρίχνει την αυλαία άλλης μίας γενιάς κονσολών προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία που κόβει την ανάσα. Το The Last of Us Part II εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις δυνατότητες του PS4 αποτελώντας το αποκορύφωμα της δημιουργικότητας του studio που μας έχει προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια. Πρόκειται για ένα άκρως κινηματογραφικό αποτέλεσμα που πραγματικά θα σε καθηλώσει με το απολαυστικό gameplay και τα άψογα γραφικά του.

Το ταξίδι της Ellie και του Joel…

Η ιστορία του The Last of Us Part II αντικατοπτρίζει όλο το εύρος των ανθρώπινων συναισθημάτων από τον τρόμο και το άγχος για επιβίωση μέχρι την συγκίνηση και την κάθαρση. Οι άψογα σχεδιασμένοι χαρακτήρες πλαισιώνουν το σενάριο και την αφήγηση με μία δόση ρεαλισμού που κάνει τους παίκτες να ταυτιστούν και να νιώσουν μέρος της ιστορίας. Οι ρεαλιστικές ερμηνείες, η αλληλεπίδραση των χαρακτήρων, το εξαιρετικό μοντάζ αλλά και οι διαφορετικές οπτικές της ιστορίας επιτρέπουν στον παίκτη να βιώσει την εμπειρία του παιχνιδιού στο έπακρο.

Το The Last of Us Part II στα ελληνικά?

Η μεταγλώττιση στα ελληνικά, πραγματικά, προσφέρει μια νέα διάσταση στο παιχνίδι! Κάποιοι θα πουν ότι προτιμούν το original cast αλλά η ομάδα του Luben προτείνει τα ελληνικά, καθώς έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στη μεταγλώττιση, ενώ ο υποτιτλισμός και το μενού στα ελληνικά, σίγουρα κάνουν την δουλειά σου πιο εύκολη! Thank you PlayStation!

Ένα sequel που ζήλεψε ακόμα και η HBO

Το The Last of Us πρωτοκυκλοφόρησε πριν από επτά περίπου χρόνια και τάραξε τα νερά του gaming. Εισήγαγε μία νέα ρεαλιστική οπτική για τα βιντεοπαιχνίδια και κατάφερε να αποσπάσει πληθώρα βραβείων που σφράγισαν την επιτυχία του. Το πλήρως ανανεωμένο στις δυνατότητες του PS4 The Last of Us Remastered παραμένει συγκλονιστικό προσθέτοντας ένα ακόμα λιθαράκι στον σκοτεινό του κόσμο. Το The Last of Us Part II έρχεται να κορυφώσει αυτή την πολυεπίπεδη ιστορία. Καθ’ όλη τη διάρκεια του υπάρχουν δείγματα του παρελθόντος που συνδέουν όλα τα κομμάτια της ιστορίας. Ούτε η HBO δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό το sequel, καθώς ετοιμάζει ήδη τη μεταφορά του στη μικρή οθόνη.

Το soundtrack είναι ό,τι καλύτερο έχει ακουστεί ποτέ σε video game

H μουσική είναι ένας πραγματικά πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την περιπέτεια… Οι μελωδίες των Gustavo Santaolalla και Pearl Jam δένουν άψογα με την πλοκή φέρνοντας ισορροπία σε ένα πολύ σκοτεινό και βίαιο παιχνίδι. Ενώ, δίνεται η δυνατότητα στον ίδιο τον παίκτη να αποφορτιστεί συναισθηματικά από τις έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις που χαρακτηρίζουν την Ellie και τον συμπαρασύρουν στη δίνη τους, παίζοντας κιθάρα μέσω του χειριστηρίου του PlayStation 4.

Το λιγουρεύεστε; Έχει κυκλοφορήσει από τις 19 Ιουνίου και σας περιμένει να ζήσετε μια πραγματικά κινηματογραφική gaming εμπειρία!

Best of internet