Quantcast
ADVERTORIALS

7 φαγητά που θα φοράγαμε άνετα σαν άρωμα

Μήπως οι μυρωδιές της κουζίνας είναι η καλύτερη πηγή έμπνευσης για αρώματα; Κάμερα (και μύτη) σε μας


Γιατί δηλαδή να μην έχουν όλα τα πράγματα που αγαπάμε, όπως και τα φαγητά που λιμπιζόμαστε, δικαίωμα σε ένα δικό τους άρωμα. Πως θα ήταν η ζωή μας, αν εκτός από το άρωμα Κανελλόριζα ή Λεβάντα, είχαμε και άρωμα Γιουβαρλάκια; Είναι ένα σημαντικό ερώτημα οπότε, αποφασίσαμε λοιπόν να pitch-άρουμε μερικές ιδέες για νόστιμα αρώματα, τα οποία μπορούν να γίνουν εξίσου διάσημα με την φημισμένη ελληνική κουζίνα.

Και με λίγο καλό crossover με την high fashion, και παραπάνω:

Oh wait, αυτό το τελευταίο δεν είναι απλή ιδέα! Τα δημητριακά Lion απέκτησαν το Eau de Lion, ένα ολόδικό τους άρωμα που θυμίζει καραμέλα και σοκολάτα σαν τα αγαπημένα σου δημητριακά.

Eau de Lion…ένα άρωμα εμπνευσμένο από τα δημητριακά σου!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο μεθυστικό άρωμα καραμέλας και σοκολάτας στα δημητριακά του και στο…κορμί του???Μπες και κέρδισε ένα συλλεκτικό άρωμα Eau de Lion στο https://www.nestle-cereals.com/eaudelion. 🦁👊🏽#EauDeLion #LionStyle #LionCerealsGR

Gepostet von LION Cereals am Mittwoch, 22. April 2020

Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι ήδη το λιγουρεύεστε, το άρωμα συνοδεύεται με τη σειρά του από το δικό του διαγωνισμό: Με μία επίσκεψη εδώ, έχεις κι εσύ την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 50 limited edition Eau de Lion.

Για να μπορείς να έχεις τα δημητριακά σου και στο πιάτο και στο κορμί σου!

Best of internet