Quantcast
ADVERTORIALS

TsiknAnalyze This: Αν η γιορτή της Τσικνοπέμπτης τα έσκαγε στις ταινίες και σειρές της καρδιάς μας

Περάσαμε όλη την ποπ κουλτούρα που αγαπάμε με μία γερή δόση αρώματος από ψητό κρέας για να δούμε τι θα γίνει


LUBEN CREW · 19 Φεβρουαρίου 2020

Δε σας πιάνει κι εσάς καμιά φορά η απορία γιατί δεν είναι παγκόσμια γιορτή η Τσικνοπέμπτη; Αν ρωτάτε εμάς, δεν υπάρχει κάτι ιδανικότερο για  να ενώσει τους ανθρώπους όλου του κόσμου από την φοβερή ιδέα που είναι μία ξεχωριστή μέρα του χρόνου ως φόρος τιμής στο λαχταριστό ψητό κρέας (γιατί τις άλλες μέρες ως γνωστόν απέχουμε). Μία μεγάλη Ωδή στην Τσίκνα, μία φιέστα αφιερωμένη σε πράγματα που οι πάντες, πάντα και παντού αγαπούν ή μπορούν να αγαπήσουν, όπως το grill, το παϊδάκι και το burger, η οποία να γιορτάζεται με κατάνυξη σε όλον τον κόσμο. Δεν ακούγεται από τώρα υπέροχο;

Αν βέβαια η Τσικνοπέμπτη ήταν όντως παγκόσμια, αυτό θα σήμαινε ότι όλη η ποπ κουλτούρα που αγαπάμε θα είχε κάνει κι αυτή τα δικά της tribute στην γιορτή του κρέατος. Μάλλον, θα είχε αρκετές αναφορές στην τσίκνα για να εντυπωσιάσει ακόμη και τη Λιβαδειά ανήμερα της άλλης Μεγάλης Πέμπτης. Η μέθοδος θα ήταν φυσικά αυτή των λογοπαιγνίων, με τον τρόπο που μας έχει ήδη μάθει η αγαπημένη μας κ. Κική:

Θυμάστε, ας πούμε, τον Krillin από το Dragon Ball που βλέπαμε μικροί; Θα πούμε απλά το όνομά του είναι πάρα πολύ κοντά στο Grillin για να περάσει έτσι.

Κι επειδή όπως καταλαβαίνετε αυτό το μονοπάτι είναι πολύ υποσχόμενο για να μην το ακολουθήσουμε, αποφασίσουμε να δούμε πως θα ονομάζονταν οι ταινίες και οι σειρές (και όχι μόνο) που κάνουν τη ζωή μας πιο νόστιμη, αν τους τα έσκαγε μία γερή δόση τσίκνας, πάντα με τις αγαπημένες σος της Hellmann’s για συνοδεία:

Πάμε λοιπόν:

«Η Λίμνη των Τσίκνων»

Σημειώνουμε προκαταβολικά ότι κανένας κύκνος δεν πειράχτηκε για να φτιαχτεί αυτή η εικόνα.

«Τα Παράψητα»

Όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει κοινωνικό προνόμιο, μέχρι να ανακαλύψεις τι σημαίνει να είσαι μακριά από το κρέας στο τραπέζι.

«The Lord of the Grills»

Μία συντροφιά φίλων ξεκινούν ένα μεγάλο ταξίδι αψηφώντας κάθε κίνδυνο, με σκοπό να παραδώσουν το καλύτερο μπέργκερ του κόσμου στο μόνο γκριλ που μπορεί να το ψήσει.

«TsiknAnalyze This»

Για την επίδραση της τσίκνας στην διάθεσή μας δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ειδικός.

«Οι αδερφοί Grill»

Όλα τα παϊδάκια δεν αγαπούν τα παραμύθια;

«The ΣΧΑΡ-face»

The eyes, tsikno. They never lie.

«50 Αποχρώσεις του Γκριλ»

Ένας άντρας και μία γυναίκα που θέλουν να πειραματιστούν με όλα όσα τους αρέσουν. Όλες οι σος της Hellmann’s. Μία πλήρως εξοπλισμένη ψησταριά.

Gone Grill

Το μυστήριο της εξαφάνισης μίας ψησταριάς και ο αγώνας του ψήστη να αποδείξει την αθωότητά του.

 

Ψην City

Πίσω απ’τα κοψίδια κάνω business.

Περισσότερα εδώ:

FB: https://www.facebook.com/HellmannsGreece/
YT: https://www.youtube.com/channel/UCPJsl2b3-YS97Xr1pHCVPCw
IG: https://www.instagram.com/hellmannsgr/

Best of internet