Quantcast
ADVERTORIALS

Η νέα καμπάνια της Lacta μας λέει ότι η αγάπη είναι απλό πράγμα και το μήνυμά της αγγίζει

Τα στερεότυπα και η αγάπη δε συνδυάζονται και το κοινό φαίνεται να συμφωνεί όσο δεν πάει


Διονύσης Παππάς · 20 Φεβρουαρίου 2020

Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο απλά, δεδομένου ότι η χώρα μας έχει μπει πια στο 2020; Δεν πιστεύετε ότι έχουμε φτάσει πολύ βαθιά στον 21ο αιώνα για να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ίδιες παρωχημένες αντιλήψεις για το τι είναι αγάπη και έρωτας; Δεν νομίζετε ότι η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι κάτι που μπορεί να μη χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το 2500 για να τη δούμε να συμβαίνει;

Κι όμως, αφού ο κόσμος μας αλλάζει, πως γίνεται να πέφτουμε ακόμη πάνω στα ίδια στερεότυπα; Αυτή την απορία που έχουμε όλοι αγαπητές φίλες και φίλοι, μοιράζεται και η Lacta, με μία νέα τηλεοπτική ιστορία. Το μήνυμα της;  «Δες την Αγάπη».

Απλές ιστορίες, βγαλμένες από τη ζωή, ή μάλλον από τη ζωή όπως θα έπρεπε να είναι: Πώς θα ήταν αν 6 διαφορετικά ζευγάρια είχαν το happy end που αξίζουν αντί για bullying, απόρριψη και ρατσιστική αντιμετώπιση. Μπορούμε να ζήσουμε έτσι, αρκεί να το πιστέψουμε. Και η καλύτερη απόδειξη ήταν η αποθέωση που δέχτηκε η καμπάνια στα social media και το ίντερνετ ευρύτερα.

Δείτε το σποτάκι της Lacta:

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των χρηστών στα social media, μάλλον θα πάνε όλα καλά. Ο κόσμος  καταλαβαίνει μια χαρά τι είναι αγάπη και γιατί μας αγγίζει όλους, είναι παντός καιρού και δεν χωράει σε όρια και στερεότυπα. Αφού το κοινό ταυτίστηκε, το έδειξε και με τη δική του αγάπη για την καμπάνια της Lacta. Αυτή η αγάπη ήταν που έστειλε το βίντεο πολύ ψηλά στις τάσεις του Ελληνικού YouTube, αυτή του χάρισε περίπου 1.500.000 views σε λιγότερο από 10 μέρες, αυτή το πλημμύρισε με αποθεωτικά likes και σχόλια:

Ποιoς θα κερδίσει, τα στερεότυπα ή η αγάπη; Όπως στην καμπάνια της Lacta, έτσι και στη ζωή, από εμάς εξαρτάται!

 

Best of internet