Quantcast
ADVERTORIALS

Ο Μπάμπης Μπατμανίδης το παίρνει πάνω του στο CU Open Stage για την πιο fun γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης / καθηγητής Γεωπολιτικής αναλαμβάνει να μας συνοδεύσει στην πιο ερωτική βραδιά με την κομπανία του


LUBEN CREW · 13 Φεβρουαρίου 2020

Μην ανησυχείτε, η βραδιά για την οποία αγχωνόσασταν μόλις  βρήκε προορισμό. Η αγχωτική βραδιά είναι φυσικά η 14η Φεβρουαρίου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όλων των ερωτευμένων. Ο εκλεκτός που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα είναι ο άνθρωπος που δεν έχει απλά πολλά, αλλά έχει όλα τα ταλέντα: Ο Μπάμπης Μπατμανίδης, καλλιτέχνης της καρδιάς μας και ειδικά για τις 14 του Φλεβάρη, γιατρός του έρωτα.

Η μεγάλη βραδιά θα γίνει στα πλαίσια του CU Open Stage και ο χώρος που θα στεγάσει τη βραδιά γενικότερα και τους headliners Babis Batmanidis Co\m/pany ειδικότερα είναι η ντίσκο 33 Στροφές. Μετά τη ζωντανή εμφάνιση του Μπάμπη και της κομπανίας του, το φινάλε της πιο ερωτικής από όλες τις βραδιές θα αναλάβουν οι CHINO στο after party. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο αναρωτιέστε αν το πρόγραμμα θα σας καλύψει, ενημερώνουμε ότι θα έχει 50 (τουλάχιστον) αποχρώσεις της καψούρας: Κοινώς από Kanye West μέχρι Βασίλη Καρρά, οπότε όλα καλά.

Αράξτε λοιπόν αναπαυτικά, απολαύστε το πρόγραμμα του Μπάμπη, το οποίο θα κινηθεί από ποδοσφαιρικό ρομαντισμό μέχρι ρομαντικό ποδόσφαιρο και αφήστε την Θεσσαλονίκη να ζηλεύει που έχασε το παραδοσιακό αγιοβαλεντίνικο πάρτυ της. Αυτό είναι το event της φιέστας, ενώ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 20:00 στη DISCOTHEQUE 33 ΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€ (με 2 ποτά)
CU users: FREE +1 (με 2 ποτά στον καθένα)

Το OPEN STAGE επιστρέφει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια μοναδική φιέστα με headliner τους Babis Batmanidis Co\m/pany στη 33Στροφές – Discoteque.

Μαζί τους ο νικητής του διαγωνισμού, Chino, ο οποίος θα αναλάβει τα decks στο after party που θα ακολουθήσει! Γιατί οι βραδιές με Babis Batmanidis Co\m/pany, μόνο νωρίς δεν τελειώνουν!

Ο Μπάμπης Μπατμανίδης είναι ο υπερήρωας της ελληνικής (και κυπριακής) λαϊκής μουσικής καθώς και γεωπολιτικός αναλυτής, χωρίς καν να έχει οδηγήσει ταξί στη ζωή του. Προβοκάτορας, καλλιτεχνικά βάνδαλος, αναλυτής ποδοσφαίρου με όρους πολίτ μπιρό, εμμονικός οιωνοσκόπος και ευαίσθητος λαϊκός αντι-ήρωας… εδώ και 8χρόνια επιτίθεται στα ώτα μας μαζί με την υπερπολυπληθή (ζωή να χουν) κομπανία του, αντιμάχονται τον καλλιτεχνικό καθωσπρεπισμό μέσα από ένα πρόγραμμα γεμάτο έρωτα και πολιτικό υπερβατισμό…

Στείλε OPEN στο 54646 (0,2€/κωδικό)

Best of internet