Quantcast
ADVERTORIALS

Τα Άτακτα Ντουέτα είναι η εκπομπή του ελληνικού youtube που μας δίδαξε

Όλα όσα ήθελες να μάθεις για το σεξ και ντρεπόσουν να ρωτήσεις, από την αγαπημένη μας εκπομπή στο YouTube


Διονύσης Παππάς · 20 Ιανουαρίου 2020

Δεν είναι τυχαίο ότι το «Όλα Όσα Θέλατε Να Μάθετε Για Το Σεξ (Αλλά Φοβόσασταν Να Ρωτήσετε)» είναι πραγματικός τίτλος ταινίας. Η αναπαραγωγική διαδικασία (ΣΕΚΣ για τους φίλους) έχει υπάρξει για όλους μας κάτι πιο μυστηριώδες από το Τρίγωνο των Βερμούδων, όμως τις φήμες και τα hoax που κυκλοφορούν για πάρτη της δεν θα τα δει το διάσημο τρίγωνο ούτε με το καλύτερο τηλεσκόπιο της NASA.

Όπως καταλαβαίνετε όμως, αυτά τα ζητήματα δεν προσφέρονται ακριβώς για να δοκιμάζουμε την τύχη μας σε κάποιο ερωτικό Trivial Pursuit, οπότε πρέπει να καταρριφθούν. Τον δύσκολο αυτό ρόλο τον έχουν αναλάβει τα Άτακτα Ντουέτα by DUO με τα βίντεο τους, ώστε να γελάσεις χωρίς να κλάψεις με την ασχετοσύνη  σου και να μάθεις χωρίς να πονέσεις (κι αφήστε τα ρεμπέτικα να λένε, είμαστε στο 2020).

Για την ακρίβεια, τα βίντεο αυτά (μαζί με πολλά ακόμη χρήσιμα πραγματάκια) έχουν φτιάξει πλέον μία ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια, ονόματι φυσικά Sexipedia, ώστε οι πολύτιμες αυτές πληροφορίες να είναι αποθηκευμένες μόνιμα και τακτικά για κάθε περίσταση. Δείτε τα και διαβάστε τα, λύστε τις απορίες σας, πετάξτε κάθε μύθο που ακούσατε κατά καιρούς και κυρίως ξεχάστε τα φίδια που σας είχε πει εκείνος ο ξάδερφος σας από το χωριό. Α, και μας ευχαριστείτε μετά:

Best of internet