Quantcast
ADVERTORIALS

Είπαμε Today I will και πήγαμε στο πιο δυναμικό – powered by glo – πάρτυ της πόλης

Είπα «ναι, σήμερα θα το κάνω», ξεκίνησα και πήγα στο πιο hot party της πόλης


Διονύσης Παππάς · 18 Δεκεμβρίου 2019

 

Αυτό το πάρτι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης την Τρίτη 10/12 πρόδιδε από την αρχή ότι θα είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να μπεις στο neon τούνελ που βρισκόταν εκεί, αλλά και να αφήσεις πίσω κάθε βεβαιότητα που είχες για το τι σημαίνει πάρτι και να πεις στον εαυτό σου #todayiwill. Γιατί σήμερα θα το κάνεις πράξη και θα ζήσεις μια εμπειρία αλλιώτικη από τις άλλες!


Ο ίδιος ο χώρος μιλούσε από μόνος του. Η πρόσφατα ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ένα από τα πιο άρτια urban spots της πόλης, ήταν πανέτοιμη να υποδεχτεί τις εικόνες, τις μουσικές και το alternative κοινό του Today I will. Τον υπόλοιπο διάκοσμο συμπλήρωνε ο κύκλος των challenges που προβάλλονταν στα video wall των τοίχων, τα οποία challenges έκαναν πράξη οι instagrammers της πόλης.

Δε ένιωσα όμως μόνος μου την πρόκληση. Μαζί μου στο πάρτι βρέθηκε το πιο πολύχρωμο crowd ανθρώπων: από καλλιτέχνες, σχεδιαστές και street artists μέχρι τους ανθρώπους που αγαπούν την πόλη και τους φίλους του  glo™. Όλους όσους είπαμε ναι μέσα από την πλατφόρμα www.todayiwill και ενωθήκαμε για να κάνουμε ένα μικρό έστω challenge με τους Αθηναίους instagrammers. Αυτούς δηλαδή που ως πρώτοι διδάξαντες έκαναν ήδη για έξι μέρες από ένα μικρό challenge κάθε μέρα.

Το νόημα όμως του party που μας πήρε τα μυαλά ήταν ακριβώς ότι εκείνη τη μέρα (και κάθε μέρα) όλοι μας μπορούμε να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι μικρό που θα αλλάξει τα πάντα.. Αυτό ένωσε όσους βρέθηκαν εκεί για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση #poweredbyglo. Τα υπόλοιπα τα είχαν αναλάβει άλλοι. Όπως η Xenia Ghali, η οποία κινήθηκε από τα decks μέχρι τα τύμπανα, την ηλεκτρική κιθάρα αλλά και ένα πιάνο με ουρά, έτσι για τη φάση. Από φάση όμως άλλο τίποτα, όπως μπορεί να βεβαιώσει το κοινό που όταν δεν χόρευε, τραβούσε το θέαμα με το κινητό, έτσι για τα stories!

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως πάντοτε είναι το να αλλάξεις συνήθειες. Αυτή τη δυνατότητα δίνουν στους ενήλικους καπνιστές οι δύο συσκευές glo™ pro και glo™ nano που μπορέσαμε να ανακαλύψουμε στο party, οι οποίες θερμαίνουν αντί να καίνε τον καπνό. Η glo™ pro με την λειτουργία BOOST είναι η πιο δυνατή και η glo™ nano η πιο ελαφριά και φωτεινή, και οι δύο συσκευές έχουν το νόημα ότι τα πράγματα αλλάζουν από σήμερα. Γιατί #TodayIwill .

Στο πάρτι γίνονταν όμως κι άλλα πραγματάκια, όπως το cocktail με γεύση berry, μέσω τους οποίου γνωρίσαμε τον κόσμο της νέας γεύσης βατόμουρου των ράβδων καπνού Neosticks, οι οποίες πάνε αποκλειστικά μαζί με το glo™. Με την τεχνολογία click capsule σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζεις κάθε μέρα γεύση, αν αυτό θες. Όλες αυτές οι εξαιρετικά ψηστικές δυνατότητες του glo βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα nobacco καθώς και σε και περίπτερα σε όλη την Ελλάδα!

Όμως ακόμη κι αν το πάρτι πραγματοποιήθηκε, οι δυνατότητες παραμένουν ανοιχτές. Κάλεσε όποιον θες, μπείτε στο www.todayiwill.gr, κάντε τα challenges και αποκτήστε μία νέα ιδέα για το πόσα ακόμη πράγματα μπορείτε να κάνετε. Οι δικαιολογίες τελειώσανε, κυρίες και κύριοι.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πεις #todayiwill κι όλα θα γίνουν! 

 

 

Best of internet