Quantcast
ADVERTORIALS

Το Philips One Blade έκανε μια μοναδική ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας και το Luben ήταν εκεί

To Philips OneBlade γιόρτασε τα δύο του χρόνια διδάσκοντας τι σημαίνει street ανδρική περιποίηση στα πιο κουλ σημεία της πόλης


LUBEN CREW · 9 Δεκεμβρίου 2019

Όλα τα γενέθλια σηκώνουν ένα μεγάλο party, όμως τα 2 χρόνια κυκλοφορίας του Philips OneBlade την Κυριακή 24 Νοεμβρίου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Ο τόπος ήταν το κέντρο της Αθήνας και το πρόγραμμα ήταν ένα ανατρεπτικό Street Tour, στο οποίο οι καλεσμένοι θα μάθαιναν από κοντά ποια είναι τα καλύτερα και πιο cool spots της Αθήνας. Οι καλεσμένοι είναι όλοι οι επίδοξοι OneBladers θα βίωναν από πρώτο χέρι την πιο urban ξύρισμα της πόλης, το οποίο εγγυάται φυσικά η πιο πρωτοποριακή συσκευή στην κατηγορία του ανδρικού grooming.

Το team του OneBlade Street Tour βρισκόταν από την αρχή σε καλά χέρια: Αυτοί ήταν ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Τίμος Κουρεμένος καθώς και η ομάδα ξεναγών του OneBlade. Εκτός από το να είναι οι masters του grooming στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της Philips στο six d.o.g.s, χάρισαν στη φάση το γέλιο και μοίρασαν τις εκπλήξεις, αλλά και τα δώρα που επιβάλλονταν σε όσους έδειξαν ότι είναι natural born groomers.



Το σίγουρο είναι ότι το Street Tour κυκλοφόρησε στα καλύτερα και δίδαξε τα πιο σημαντικά πράγματα που καλύπτουν το τρίπτυχο «Τρίμαρε-Διαμόρφωσε-Ξύρισε»: Από το Μοναστηράκι στην πλατεία Αβησσυνίας, στην οδό Πρωτογένους, στη Σαρρή και ξανά στην Πρωτογένους, έπαιξε μπάλα με ό,τι ορίζει την street κουλτούρα, ενώ οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να δουν την ανδρική περιποίηση με έναν τρόπο που δεν είχαν φανταστεί ποτέ.

Όλα αυτά δε θα ήταν ποτέ δυνατά χωρίς το OneBlade, και πιο συγκεκριμένα χωρίς την επαναστατική τεχνολογία που αυτό φέρνει στο παιχνίδι. Το τέλειο ξύρισμα και τριμάρισμα για κάθε στυλ (από clean cut μέχρι ναυαγός) το φέρνει η λεπίδα που κάνει 200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο και η συσκευή που ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου μέσω του διπλού συστήματος προστασίας που έχει. Ό,τι και να θέλετε, το OneBlade το μπορεί!

Φυσικά το event δεν είχε μόνο δουλειές με τρίχες στο OneBlade Barber Booth. Η αναμονή πέρασε με δροσερή μπύρα, μουσική και πολύ κέφι στο φιλόξενο  six d.o.g.s., γιατί έτσι είναι το αυθεντικό street grooming.

Μπορεί να μην περιμένατε να ακούσετε τα πάντα για το τριμάρισμα στις πιο αγαπημένες γωνιές της πόλης, όμως γι’αυτό υπάρχουν η Philips και το OneBlade για να μας εκπλήσσουν!


Αξύριστοι τραχανοπλαγιάδες έτοιμοι για.. τριμμάρισμα!

Best of internet