Quantcast
ADVERTORIALS

Πως να ψωνίσετε like a boss στην Black Friday

Το να γίνεις μύστης του shopping της Black Friday απαιτεί να παίζεις στα δάχτυλα μερικά πολύ συγκεκριμένα εργαλεία


Διονύσης Παππάς · 27 Νοεμβρίου 2019

Άμα τσεκάρει κανείς τις πασίγνωστες σκηνές με τον κόσμο που τη στήνει έξω από τα καταστήματα πανέτοιμος να ορμήσει μέσα και να αγοράσει ό,τι έχει ή δεν έχει ταμπελάκι τιμής, θα πίστευε κανείς ότι η Black Friday είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι γρήγορα πόδια (για να φτάσεις πρώτος στο ράφι), σβέλτα αντανακλαστικά (για να μη σου πάρει ο άλλος την υπερπροσφορά που έχεις βάλει στο μάτι) και δυνατά μπράτσα (για να κουβαλάς περισσότερα).

Την εποχή του Ίντερνετ μάλιστα μπορεί να θέλει πια μόνο καλά μάτια για να βλέπεις τις προσφορές: Απλά βλέπεις, κλικάρεις, αγοράζεις, όπως πιθανώς να έλεγε ο Ιούλιος Καίσαρας στη Black Friday. Μπορεί και όχι, δηλαδή, γιατί παρά τις ευκολίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, καμιά φορά πρέπει να γίνεις Σέρλοκ Χολμς της Μεσογείου για να καταφέρεις να βρεις αυτό που θες ή να ξεχωρίσεις τις αληθινές Black Friday προσφορές.

Κι επειδή μπορεί μία καριέρα ντετέκτιβ να ακούγεται ομολογουμένως φανταστική προοπτική, αλλά μπορεί να μην ενδείκνυται για όλους, το BestPrice προσφέρει μία σειρά από πολύ χρήσιμα εργαλεία ώστε να είναι το shopping για τη Black Friday (2.100+ καταστήματα) το ανέμελο πάρτι που πρέπει να είναι. Για να μη χρειάζεται να παριστάνετε τον Σέρλοκ Χολμς ή έστω τον αστυνόμο Μπέκα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για τις προσφορές

Η ειδική αυτή ενότητα συγκεντρώνει όλες τις προσφορές Black Friday, από όλα τα καταστήματα. Όταν μάλιστα η τιμή ενός προϊόντος πέσει κάτω από το μέχρι τότε χαμηλότερο, μπαίνει αυτόματα στη λίστα – η οποία λίστα έχει και φίλτρα ταξινόμησης όπως «Νεότερες», «Μεγαλύτερη πτώση». Μην τις ψάχνετε, έρχονται από μόνες τους: Για την ακρίβεια οι προσφορές ανανεώνονται συνεχώς, οπότε κάθε φορά που μπαίνετε, έχετε και κάτι καινούργιο για να δείτε!

Υπάρχει ειδικό γράφημα για να ξεχωρίσετε αν σας δουλεύουν ψιλό γαζί

Για κάποια μαγαζιά η τιμή Black Friday είναι η παλιά τιμή, απλά την μέρα της Black Friday. Γι’αυτό υπάρχει το γράφημα τιμής: Το εργαλείο αυτό μπορεί να σας δείξει πως άλλαξε η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος τις τελευταίες 30 ως 90 ημέρες. Έτσι μπορείτε να ξεχωρίσετε αν παίζει όντως προσφορά Black Friday ή απλά τους ξέμεινε από την Πέμπτη.

Μπορείτε να ζητήσετε αυτά που σας θέλετε και απλά να περιμένετε ειδοποίηση

Στη λίστα «θέλω» μπορείτε να προσθέσετε προκαταβολικά κάθε είδους προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αν η τιμή του πέσει, θα ειδοποιηθείτε με email. Θα πρέπει φυσικά να ξέρετε τι θέλετε, είναι βασικό.

Μπορείτε να ζητήσετε και την τιμή που σας βολεύει

Επειδή δε μας τρέχουν κι από τα μπατζάκια τα λεφτά, η λειτουργία ελάχιστης τιμής σας δίνει τη δυνατότητα να ειδοποιηθείτε μόνο αν η τιμή του προϊόντος πέσει κάτω από το ποσό που θέλετε, μέσα στο διάστημα που θέλετε. Είναι δύσκολοι οι καιροί, τι να κάνουμε.

Μπορείς να ορίσεις με ακρίβεια τι προσφορές είναι του γούστου σου

Οκ, υποτίθεται ότι η χαρά της Black Friday είναι να ψωνίζεις ό,τι βρήκες φτηνό – πχ να πάρεις μία καλή εσπρεσιέρα ακόμη κι αν έχεις κόψει τον καφέ. Επειδή όμως ούτε χρόνο έχουμε άπειρο, το «Οι προσφορές μου» σε αφήνει να ορίζεις εσύ σε ποιες κατηγορίες προϊόντων θες προσφορές, όπως και την έκπτωση που σε βολεύει.

Υπάρχει ειδική σελίδα Black Friday για να μάθεις τα πάντα γι’αυτή

Η ειδική σελίδα για τη Black Friday έχει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις γι’αυτή, από πληροφορίες γι’αυτή μέχρι προσφορές και λεπτομέρειες για τα εργαλεία του BestPrice. Είναι επίσης βαμμένη στα μαύρα, αλλά για καλό – έτσι, επειδή είναι Black Friday.

Μπορείτε να τσεκάρετε τι λένε οι άλλοι για προϊόντα και καταστήματα, για να ξέρετε που κλικάρετε

Είναι ωραία η χαρά της περιπέτειας και της ανακάλυψης, όμως ακόμη καλύτερο είναι να ξέρουμε που βαδίζουμε. Αυτό όσον αφορά το shopping έχει μία πολύ απλή λύση: Απλά διαβάζετε τις αξιολογήσεις που έχουν γράψει οι άλλοι χρήστες του BestPrice για πωλητές και προϊόντα. Μην ξεχάσετε αφού ψωνίσετε να γράψετε και τη δική σας, δεν είναι καλό να είμαστε μοναχοφάηδες – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε εγγραφή.

Μπορείτε να τσεκάρετε τιμές για το BestPrice ακόμη κι εκτός του BestPrice

Γιατί να ψάχνεις δύο φορές ενώ μπορείς να ψάχνεις μία; Δεν το είπε ο Κομφούκιος, αλλά ο BestPrice Assistant, ο οποίος δίνει την δυνατότητα να ψάχνεις για παράδειγμα στο Amazon για ένα προϊόν, αλλά να σου έρχονται αποτελέσματα (δηλαδή την καλύτερη τιμή για το ίδιο μοντέλο) και στο BestPrice. Για να γνωρίσετε καλύτερα τον εξαιρετικό αυτό βοηθό, τσεκάρετε εδώ.

Όπως βλέπετε, έχει γίνει δουλίτσα για να ψωνίσετε αυτό ακριβώς που θέλετε στην καλύτερη δυνατή τιμή. Οι εξελίξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ – το Luben έχει μιλήσει με το BestPrice, το οποίο του αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά πολλά και ενδιαφέροντα νέα πραγματάκια, για τα οποία θα ενημερωθούμε πολύ σύντομα!

Σε περίπτωση μάλιστα που σας αγχώνουν οι τόσες δυνατότητες, αξίζει να πούμε εδώ ότι το BestPrice είναι ένα website τόσο σβέλτο ώστε να μπορεί να τις παρέχει όλες, να σας δείξει αναρίθμητες προσφορές και πιθανώς να ψήσει κι έναν ελληνικό. Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να κάνετε μία εγγραφή στο BestPrice (μέσω Facebook, Google ή μέσω email), ενώ σε περίπτωση που έχετε κι άλλες απορίες για τα εργαλεία, αυτό το βίντεο του PCsteps.gr  θα σας τις λύσει όλες:

Α, και να έχετε ατελείωτη όρεξη για shopping!

Best of internet