Quantcast
ADVERTORIALS

Γιατί το βιντεάκι με το δάσκαλο που διδάσκει με mumbling στο ιδιαίτερο είναι βγαλμένο από τη ζωή

Όλοι έχουμε πέσει πάνω σε έναν καθηγητή με μεθόδους τόσο πρωτοποριακές όπως αυτός που μας δείχνει το εκπληκτικό σποτάκι του instateacher.gr


6 Νοεμβρίου 2019

Υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις που είναι απλά πετυχημένες, καμιά φορά μάλιστα μπορεί να είναι και πολύ πετυχημένες, καμιά φορά όμως σκάει μύτη και μία διαφήμιση που είναι πραγματικά βγαλμένη από τη ζωή. Όπως έγινε με το σποτάκι του instateacher.gr, της πλατφόρμας που θέλει να σε βοηθήσει να βρεις ακριβώς τον δάσκαλο για ιδιαίτερα μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.) που ψάχνεις ή γιατί όχι, το μάθημα που πάντα ήθελες να ξεκινήσεις (αλλά δεν το ήξερες).

«Μα τι το ξεχωριστό μπορεί να έχει μια διαφήμιση για ιδιαιτεράδες [sic];», θα πείτε αγαπητές φίλες και φίλοι. Έχει αυτό το τόσο ξεχωριστό που έχουν οι συναναστροφές μας με διάφορους δασκάλους που μας σύστησαν γνωστοί μας (επειδή δεν έχουμε κανέναν άλλο τρόπο να ψάξουμε), οι οποίοι μας συστήνονται μαζί με την εκάστοτε πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας τους.

Γιατί εν έτει 2019, δεν μπορείς απλά να διδάσκεις μαθηματικά: Πρέπει να ξεχωρίζεις κάπως από τους άλλους. Την μέθοδο διδασκαλίας αυτή δεν την έχουμε ξανακούσει ποτέ, αλλά αυτό καθόλου δεν τους πτοεί από το να θέλουν να την εφαρμόσουν πάνω μας, με αποτέλεσμα όλοι όσοι έχουμε ψαχτεί για ιδιαίτερο  να έχουμε κι από έναν τέτοιο πολύχρωμο διάλογο στο βιογραφικό μας:

– Και τι είναι δηλαδή αυτή είναι η νέα καινοτόμα μέθοδος;

– Θα μιλάμε στα greeklish, ώστε να δουλεύουμε στην ίδια γλώσσα που χρησιμοποιείς κάθε μέρα με τους φίλους σου.

– Κοίτα, ακούγεται υποσχόμενο…

– Κι εγώ θα σου απαντάω μόνο με «viral» ατάκες για να σου κεντρίζω το ενδιαφέρον

– Ε….

– Και θα σε εξετάζω σε στυλ κριτή του GNTM για να συνηθίσεις στην πίεση της πραγματικής εξέτασης. Γιώργο, γιατί τρέχεις; Γιώργο! ΓΙΩΡΓΟΟΟOO

Μια τέτοια φασούλα φαίνεται εκπληκτικά στο βίντεο του instateacher, όπου μπορούμε να δούμε έναν δάσκαλο με chains και φαρδιά, ο οποίος κάνει επίδειξη της υπερσύγχρονης διδακτικής μεθόδου του mumbling. Η άτυχη (ή τυχερή, όπως το δει κανείς) μαθήτριά του του δίνει το γραπτό της, για να πάρει ένα 100% μοναδικό μάθημα για την υποτείνουσα του τριγώνου, σαν άνοιξε φροντιστήριο γεωμετρίας η Capital Music:

Δείτε το υπέροχο σποτάκι:

Η αλήθεια είναι αγαπητές φίλες και φίλοι ότι μπορεί να είστε φτιαγμένοι για τη μέθοδο mumbling και αυτή για εσάς. Μπορεί επίσης να θέλετε να το ζείτε επικίνδυνα και να ψάχνετε στην τύχη ιδιαίτερα.

Αν όμως θέλετε απλά να κάνετε το μάθημά σας, το instateacher.gr είναι εδώ για σας, για το μάθημά σας, για το χρόνο σας και για τα πάντα.

Best of internet