Quantcast
ADVERTORIALS

10 παρατσούκλια που δεν πρόλαβε να δώσει ο Βαγγέλης Ιωάννου στο Mundobasket

Αναλαμβάνουμε να συνεχίσουμε τη βαριά κληρονομιά που είναι οι ατάκες του μεγάλου σπίκερ


Διονύσης Παππάς · 4 Οκτωβρίου 2019

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο είναι πασίγνωστος ο αγαπημένος μας μπασκετικός speaker Βαγγέλης Ιωάννου και εφευρέτης του μακρινού ριμπάουντ του Σλούκι Λουκ, είναι 1) οι εφευρετικές ατάκες που πετάει on air και 2) τα μοναδικά παρατσούκλια τα οποία σκέφτεται για να στολίσει τους παίχτες. Από τους παίχτες που εκτινάσσονται σαν βέλη στην αντεπίθεση μέχρι τον Νικ «Αντεπιάστετον» Καλάθη (λογικά είναι μακρινός ξάδερφος των αδερφών Αντετοκούνμπο),ο Βαγγέλης Ιωάννου κατάφερε να πλουτίσει το μπασκετικό λεξιλόγιο μας και με το παραπάνω στο φετινό Mundobasket.

Δυστυχώς για εμάς, δεν πρόλαβε να δώσει όλες τις ατάκες και τα παρατσούκλια που θα μπορούσε να δώσει. Αυτό το challenge ερχόμαστε να πιάσουμε εμείς, όντας βέβαιοι ότι όπως το Ultrex έχει όλες τις λύσεις για την πιτυρίδα, έτσι κι εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε στα βήματα του πρώτου διδάξαντα Ευάγγελου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Γιάννης “μπορούσης και καλύτερα” Μπουρούσης

Η αλήθεια είναι ότι ο βετεράνος σέντερ μπορούσε και καλύτερα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν πεντάρι, αλλά σε κλίμακα από το 1 ως 10.

Θανάσης “γλυκάκι να κεράσουμε;” Σκουρτόπουλος

(FIBA.COM)

Μπορεί ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να κέρδισε τον τίτλο του ταβερνιάρη, όμως τουλάχιστον αξίζει μία πιο γλυκιά εικόνα ταβερνιάρη. Δείτε τον εδώ, δεν είναι σαν να λέει «ένα χαλβά Φαρσάλων στο 4»;

Γιάννης «υπέροχη η αντετοκούπ σου, που κουρεύεσαι» Αντετοκούνμπο

(EUROKINISSI)

Καλή και η αντετοκούπ που δίνει ένα καλό κούρεμα ομολογουμένως, ακόμα καλύτερη όμως είναι η ανετοκούπ: Δεν υπάρχει καλύτερος όγκος και στυλ στα μαλλιά από αυτά που χαρίζει ένα καλό σαμπουάν. Λούσου με Ultrex και θα δεις!

Τι είχες Giannis, τι είχα πάντα

Τι να κάνουμε, υπάρχουν κι αυτοί που έχουν παράπονα από την απόδοση του Greek Freak στη διοργάνωση. Έτσι είναι το παιχνίδι όμως, έχει κι ανατροπές!

Γιαννούλης «Λαρεντζάκι Τσαν» Λαρεντζάκης

Ακόμα κι ο διάσημος ηθοποιός ταινιών πολεμικών τεχνών θα ζήλευε την ικανότητα του «Λάρυ» να περνάει από την άμυνα στην επίθεση. Επίσης, σε αντίθεση με την επίδειξη skills του Τζάκι Τσαν, δε χρειάζεται να πονέσει κανείς.

Ανοιχτό μικρόφωνο Χατζηγεωργίου: «Τι τέλεια μυρωδιά είναι αυτή?? Ποιοοοος λούστηκε; Τον μύρισα!»

Αυτός είναι ο συνδυασμός που θα προκύψει αν η ικανότητα του Δημήτρη Χατζηγεωργίου να τσιλάρει πάνω από ανοιχτά μικρόφωνα δεν συνδυαστεί με αγωνιστικά σουβλάκια μετά το ματς, αλλά με το Ultrex, το νούμερο ένα* ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο!

* Στοιχεία Πωλήσεων σε όγκο-αξία σύνολο αγοράς, μετρήσεις Nielsen.(περίοδος 12 μηνών λήγουσα 08/2018). Χωρίς ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση.

«Βασιλόπουλο από βάτραχος έγινε ο Παναγιώτης σε ένα ημίχρονο»

Αναμφίβολα έτσι θα έβλεπε ένα παραμυθένιο buzzer beater του τριαριού της Εθνικής ο Βαγγέλης Ιωάννου. Η συνέχεια φυσικά θα πήγαινε «και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», γιατί το «εμείς» είναι τα σουβλάκια μετά το ματς που θα κανονίσει ο Χατζηγεωργίου.

«Πέφτεις σε λάθη, Νίκο Καλάθη»

Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε και όσο καλά κι αν έπαιξε ο Νικ Καλάθης, όλο και κάποια μικρογκέλα θα έκανε. Αφού έκανε την αρχή στις μουσικές ατάκες με το «συ μας έφερες τη νίκη / από τη Θεσσαλονίκη», ο Βαγγέλης Ιωάννου θα συνεχίσει το μελωδικό σπικάζ, με επιρροές από Τσιτσάνη αυτή τη φορά.

Κώστας «Hair Παπ» Παπανικολάου

Έτσι είναι αυτά: Αν απλώς στάζεις τρία σερί τρίποντα, είσαι ο Air Παπ. Αν στάζεις τρία σερί τρίποντα χωρίς να χαλάει το μαλλί επειδή λούζεσαι με Ultrex, αποκτάς τον τίτλο του Hair Παπ.

Κώστας «Σλουκ Skywalker» Σλούκας

Παρότι το Σλούκι Λουκ παραμένει ανυπέρβλητο, νομίζουμε ότι ο άσος της Εθνικής σηκώνει λίγη ανανέωση και στο παρατσούκλι του εκτός από το παιχνίδι. Επίσης, είναι χρονιά νέου Star Wars. Τι εννοείτε «και τι σημαίνει αυτό;»;

Best of internet