Quantcast
ADVERTORIALS

Γιατί μία παγωμένη μπίρα στο Burger Fest είναι ό,τι καλύτερο θα μας συμβεί τον Σεπτέμβριο

Η κλασική απόλαυση που λέγεται ζουμερό μπέργκερ και παγωμένη μπίρα έχουν αποκτήσει την δικιά τους, ολοδικιά τους διοργάνωση


Διονύσης Παππάς · 12 Σεπτεμβρίου 2019

Από τότε που γυρίσαμε από τις διακοπές δεχόμαστε ένα συνεχές μπαράζ μηνυμάτων ότι θα περάσουν μήνες, χρόνια, μπορεί και αιώνες δηλαδή μέχρι να ξανανιώσουμε οποιαδήποτε χαρά. Ήρθε το φθινόπωρο, τα ξαναλέμε Χριστούγεννα το νωρίτερο, τα μπάνια τέλος, οι παραλίες κόβονται, αντί για κοκτέιλ σε μπιτσόμπαρα θα τη βγάζουμε με κανένα τσάι με λεμόνι (χωρίς καν μπαλκόνι), τα κεφάλια μέσα, τα ψέματα τέρμα, κάθε κατεργάρης στον (μ)πάγκο του, νομίζουμε καταλάβατε τι εννοούμε. Ήρθε το τέλος.

Ρε, είστε βαλτοί ρε;

Όχι απλά δεν ήρθε το τέλος, αλλά τα πράγματα είναι περίφημα. Συγκεκριμένα μία πραγματική γευστική ιεροτελεστία καταφθάνει ολοταχώς. Ένας γάμος δύο υπέροχων γεύσεων, που θα τα βρουν μεταξύ τους κι εμείς μαζί τους.

Από τη μία έχουμε την αγαπημένη μας μπίρα, την ΑΛΦΑ, πάντοτε παγωμένη και πανέτοιμη να δροσίσει τις καλύτερες στιγμές – το παραδοσιακό άραγμα με την παρέα, το ξέφρενο παρτάρισμα, η συναυλία ή οτιδήποτε άλλο. Από την άλλη, η πιο ζουμερή (και καθόλου ένοχη) απόλαυση που λέγεται μπέργκερ σε κάθε γεύση και μέγεθος που θα επιθυμήσει κανείς.

Μιλάμε φυσικά για μια ολόκληρη διοργάνωση αφοσιωμένη στο προσκύνημα της γεύσης. Μία φιέστα όπου η μπίρα και το μπέργκερ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δική σας απόλαυση – και αυτή η γιορτή λέγεται Burger Fest ’19. Θέλετε μπέργκερ που θα καλύψουν κάθε πιθανή και απίθανη αναζήτηση σας για το ποιο είναι το τέλειο μπιφτέκι; Check. Θέλετε άφθονη, παγωμένη ΑΛΦΑ πάντοτε κοντά σας, ακριβώς την ώρα και τη στιγμή που τη ζητάτε; Check. Θέλετε και τα δύο αυτά φετίχ το ένα δίπλα στο άλλο; Check.

Το φαγητό σου και οι ΑΛΦΑ σου έρχονται μάλιστα σε κάθε είδους διαφορετικό συνδυασμό, προκειμένου να καλύψουν την κάθε σου επιθυμία. Είτε για την περίπτωση που θες να ξεδιψάσεις μαζί με την παρέα με μια χρυσαφί, ελαφριά και δροσερή γουλιά ΑΛΦΑ lager. Είτε η είναι η στιγμή που το φαγητό και η παρέα απαιτούν μια παγωμένη μπίρα, αλλά πρέπει για κάποιο λόγο να απέχεις από το αλκοόλ – η ΑΛΦΑ χωρίς είναι εκεί για να σώσει την κατάσταση, διατηρώντας φυσικά τη γεύση και τα αρώματα της αληθινής lager. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που οι ανώτερες γευστικές απολαύσεις απαιτούν έναν εκλεκτό συνοδοιπόρο: Είναι η στιγμή της ΑΛΦΑ Weiss, της φρουτένιας και αρωματικής weiss μπίρας που θα δέσει ιδανικά με τα πιο νόστιμα μπέργκερ (και όχι μόνο!).

Μόνο τρία πράγματα δεν πρέπει να ξεχάσεις. Καταρχάς, την καλή παρέα, η οποία επιβάλλεται με κάθε Άλφα και σε κάθε στιγμή. Κατά δεύτερον, την κατανάλωση με μέτρο, προϋπόθεση για να απολαύσουμε μέχρι τέλος τη διπλή αυτή χαρά της ζωής. Το τρίτο είναι φυσικά το σωστό σερβίρισμα της Άλφα Weiss: Ξεκινάς σερβίροντας τα 3/4 της Άλφα σου κρατώντας το ποτήρι σε γωνία 45 μοιρών, συνεχίζεις περιστρέφοντας το μπουκάλι για να ανακατευτεί η μαγιά που έχει μείνει και στο τέλος αδειάζεις γρήγορα την υπόλοιπη μπίρα στο ποτήρι.

Για μια πολύ βολική επίδειξη, δες αυτό το  επεξηγηματικό βιντεάκι:

Γιατί, όπως μπορείτε να φανταστείτε, μπέργκερ και άλφα θα ήταν η μελωδία της ευτυχίας σε φαγητό και ποτό: Μία γεμάτη μπουκιά ζουμερό μπέργκερ και μία γουλιά παγωμένη για να πάει κάτω, ε, και μετά και πάλι το ίδιο. Αν υπάρχει παράδεισος, τότε είναι στη μπίρα (και στο μπέργκερ σου).

Το Burger Fest ’19 έρχεται να δώσει το ιδανικό background για το μπέργκερ και τη μπίρα σας: Από άραγμα και τσίμπημα στο πιο ωραία περίπτερα και παγκάκια, μέχρι live συναυλίες και κάθε είδους μουσική, μέχρι κάθε είδους άλλη έκπληξη.

Ήρθε Σεπτέμβριος λοιπόν; Όσο υπάρχουν μπέργκερ, παγωμένη μπίρα ΑΛΦΑ και Burger Fest ’19, δε φοβόμαστε τίποτα.

 

Best of internet