Quantcast
ADVERTORIALS

Η Πέννυ Μπαλτατζή τραγούδησε επισήμως για πρώτη φορά το «Ραντεβού στον ήλιο» και όλα ήταν μαγικά

Όταν η καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου δίνει το σύνθημα, η Πέννυ Μπαλτατζή βάζει τη φωνή και τη μουσική και εσείς τους στίχους, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο


Διονύσης Παππάς · 26 Ιουλίου 2019

Ήθελε πολλά πράγματα για να δέσει αυτό το γλυκό. Ήθελε την πετυχημένη καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου, που διήρκεσε από τις 20 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου. Ήθελε τη μουσική επένδυση και τη γλυκιά φωνή της Πέννυς Μπαλτατζή. Ήθελε το κέφι και την όρεξη που έφερε τις χιλιάδες  συμμετοχές για τους στίχους – 3000 αυθόρμητες στιχουργικές εκλάμψεις που κατατέθηκαν στο www.rantevoustonilio.gr ήταν αυτές, για την ακρίβεια. Μα πάνω από όλα ήθελε αλάτι, ήλιο, θάλασσα, παρέα και τα καλύτερα vibes – όλα αυτά που κάνουν το καλοκαίρι μοναδικό!

Οι μέρες πέρασαν λοιπόν και τα στιχάκια του κόσμου κατατέθηκαν, με συνεχή υποστήριξη της προσπάθειάς τους από την ίδια την Πέννυ Μπαλτατζή με τη μορφή ενθαρρυντικών βίντεο. Όπως αυτό:

Υπήρξαν και πιο ειδικές συμβουλές όμως, γιατί ακόμη κι αν η προσπάθεια είναι φιλότιμη, καλό είναι να μη βγει το κομμάτι trap:

Αφού λοιπόν η Πέννυ τα εξήγησε ωραία, ήρθε η ώρα της επιλογής. 10 υπερτυχεροί ήταν αυτοί που έγιναν και επίσημα στιχουργοί: Οι στίχοι τους επιλέχθηκαν για να ντύσουν το κομμάτι, ενώ και τα ονόματά τους βρήκαν φυσικά τη θέση τους στα credits των δημιουργών του «Ραντεβού στον ‘Ηλιο» και στο official video clip του τραγουδιού.

Νομίζατε πως τελειώσαμε; Όχι βέβαια! Οι 10 στιχουργοί κέρδισαν και μια επίσημη πρόσκληση για να πάνε με τους φίλους τους στο μεγάλο beach party που έγινε στις 27 Ιουνίου στην Γαλάζια Ακτή στον Σχινιά, μαζί με τους stand up comedians Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, τους εκρηκτικούς Burger Project και φυσικά την ίδια την Πέννυ, η οποία τους βράβευσε και για τους στίχους τους!

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί οι τυχεροί, αλλά και άλλοι 10 ακόμη. Οι οποίοι μπορεί να μην έγιναν με τη βούλα στιχουργοί, αλλά ήθελαν πολύ να δουν από κοντά τo party και το κέρδισαν. Κάπως έτσι συμπληρώθηκε η σύνθεση για το μεγάλο party στην Γαλάζια Ακτή, που μέσα στις πέντε περίπου ώρες που κράτησε τα είχε όλα. Την πρώτη παρουσίαση του «Ραντεβού στον ήλιο», κέφι, μεζεδάκια, αεράκι και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου:

Όπως μπορείτε να δείτε, ήταν όλα υπέροχα:

Γιατί όπως ξέρετε, όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

 

 

 

Best of internet