Quantcast
ADVERTORIALS

10 λόγοι να βρεθείς στο φετινό Beach Party Festival 2019

Ένα φεστιβάλ με εκρηκτικό πρόγραμμα και κάθε στοιχείο ενός τέλειου καλοκαιριού ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στην Αγία Άννα της Βόρειας Εύβοιας από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου


Η πιο δροσερή και καλοκαιρινή έκπληξη της χρονιάς έρχεται να κάνει φέτος την πρεμιέρα της, αναμειγνύοντας τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά του καλοκαιριού σε ένα υπέροχο μείγμα: το μουσικό φεστιβάλ, το κάμπινγκ και τη θάλασσα. Το καθένα από αυτά είναι ένα αγαπημένο σκηνικό που μπορεί κανείς να απολαύσει με έναν παγωμένο Μύθο στο χέρι – οπότε κάποιοι αποφάσισαν να τα ενώσουν όλα μαζί σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που είναι το Beach Party Festival 2019 από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου, με τη φιλόξενη τοποθεσία να είναι η φιλόξενη Αγία Άννα στη Βόρεια Εύβοια!

Εκτός από κύματα, άμμο, φουσκωτά φλαμίνγκο, αλάτι, καλή μουσική και καλή παρέα, θα είναι εκεί ο αγαπημένος μας Μύθος που θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο μυθικά με το δικό του Experience Beach και με πολλές ακόμα εκπλήξεις ! Γιατί η παγωμένη μπύρα είναι απαραίτητο συστατικό για να δέσει το φεστιβαλικό γλυκό, γιατί μια εμπειρία με τόσο good vibes δεν χάνεται και γιατί στο κάτω κάτω #PantouYparxeiEnasMythos!

Σε περίπτωση που όλα τα προηγούμενα δε σας έπεισαν, οφείλουμε να σας κάνουμε μια σύντομη ενημέρωση για το μεγάλα ραντεβού που ετοιμάζεται στην Αγία Άννα:

Για τις μουσικάρες που θα παίζουν σε 4 διαφορετικά stages:

Το Beach Party Festival φιλοξενεί τέσσερα διαφορετικά stages (beach stage, pool stage, saint stage, ministry of sound stage + extra VIP pool stage – όπου θα μπαίνει κανείς μόνο από VIP προσκλήσεις), για τέσσερις μέρες γεμάτες με την καλύτερη μουσική μέχρι το πρωί! Κάτι δεν έχετε ακούσει κι εσείς ότι λένε για τις στιγμές που χαράζει στο Αιγαίο; Έχει πάρει το αυτί μας ότι είναι πολύ όμορφα!

Γιατί το πρόγραμμα είναι κυριολεκτικά για ΚΑΘΕ γούστο

Αν δε μας πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο των καλλιτεχνών, ο οποίος δεν έχει αφήσει ούτε την μικρή πλευρά του μουσικού φάσματος ακάλυπτη. Από Light μέχρι Nightstalker κι από Φοίβο Δεληβοριά μέχρι Γιώργο Μαζωνάκη, δε θα μείνει κανένας χωρίς κάτι που να του αρέσει, ειδικά με έναν παγωμένο Μύθο για συντροφιά!

Για το Ministry of Sound που σκάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα για το φεστιβάλ

Επειδή η μουσική εμπειρία του φεστιβάλ πρέπει να είναι ξεχωριστή, το πασίγνωστο λονδρέζικο κλαμπ Ministry of Sound έρχεται με κορυφαίους DJs να καταλάβει τα decks!

Γιατί θα έχει κάθε είδους άνετο κατάλυμα, για μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη

Είτε είστε αφοσιωμένοι οπαδοί του camping και θεωρείτε τη σκηνή δεύτερο σπίτι σας, είτε θα βολευόσασταν λίγο παραπάνω σε ένα περιποιημένο και όμορφο κατάλυμα, το Beach Party Festival έχει μια λύση διαμονής για κάθε γούστο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κέφι και το μαγιό σας, γιατί οι Mythos θα είναι εγγυημένα παγωμένες!

Γιατί η Αγία Άννα και η Βόρεια Εύβοια δεν χρειάζονται συστάσεις

Ένα από τα πιο όμορφα, παρθένα αλλά και προσβάσιμα από την Αθήνα μέρη της Ελλάδας είναι που φιλοξενεί το φεστιβάλ. Η υπέροχη παραλία της Αγίας Άννας θα αποτελέσει ιδανικό σκηνικό για κάθε μακροβούτι που έχετε προγραμματίσει ή σκοπεύετε να αυτοσχεδιάσετε μετά από μια βραδιά όλο χορό!

Γιατί η παραλία είναι ήδη Μυθική!

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή φτιαγμένη για μοναδικές εμπειρίες και θα το αναλάβει αυτός ο Μύθος, δημιουργώντας το δικό του Mythos Experience beach. Γιατί ο Μύθος πιστεύει σε κάθε καλοκαιρινό experience και αυτά είναι που βιώνονται με μια παγωμένη μπύρα στο χέρι για μέγιστη απόλαυση: Στο να ξενυχτάς συζητώντας σε ένα μπαλκόνι με τους κολλητούς, στο να νιώθεις όλο το σώμα σου να δονείται από το μπάσο σε ένα πάρτι, στο να ξημερώνεσαι χορεύοντας σε μια παραλία, στο διάλειμμα από τα παιχνίδια σε μια αμμουδιά, στο να μουλιάζεις στη θάλασσ μέχρι να χαθεί και η τελευταία αχτίδα ήλιου κι ακόμη πιο μετά!

Μπορεί τα φλαμίνγκο να πιστεύουν ότι οι θερινοί μήνες τους ανήκουν, όμως ένας πολύ συγκεκριμένος μονόκερος έχει άλλη γνώμη, για την οποία και θα σας πείσει!

Γιατί εκτός από συναυλίες, θα έχει ακόμη και άφθονες δραστηριότητες

Για όσους δεν αρκούνται στο πλατσούρισμα ή στο άραγμα στην ξαπλώστρα, πολλές παράλληλες δραστηριότητες, αθλητικές και όχι μόνο, αναλαμβάνουν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το κέφι και το socializing! Ετοιμαστείτε να βάλετε τα δυνατά σας!

Γιατί δε χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας το ταπεράκι σας

Είτε ψάχνετε πεντανόστιμο street food, είτε μαγειρεμένα πιάτα ημέρες δια χειρός των πιο γνωστών σεφ, το ζήτημα του φαγητού είναι εξασφαλισμένο. Γιατί καλό το αθάνατο ελληνικό κεφτεδάκι, αλλά αξίζουμε και κάτι ακόμη καλύτερο!

Γιατί όλες οι μικρές και μεγάλες ανάγκες είναι τακτοποιημένες, για έχετε το μυαλό σας μόνο στο χορό

Από το που θα φορτίσετε το κινητό σας, μέχρι δωρεάν wifi, μέχρι καθαρές τουαλέτες και μπάνια, μέχρι γιατρούς και νοσηλευτές, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε για τίποτε. Το Beach Party Festival έχει προνοήσει για όλα, για party με άγχος, γίνεται; Δε γίνεται!

Γιατί αν ακόμη το σκέφτεσαι, ο Μύθος μπορεί να κάνει την τύχη σου να αποφασίσει για σένα!

Αυτό φυσικά θα γίνει με τον μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Μύθος, στο οποίο μπορεί να είσαι εσύ ο υπερτυχερός! Για την ακρίβεια, από ένα δώρο θα πάει σε 15 νικητές και μέσα σε αυτά τα δώρα περιλαμβάνεται ένα διπλό 5ήμερο πακέτο στο Gold Camping του χώρου διεξαγωγής και την σκηνή διαμονής! Κάνε την κίνησή σου και δηλώσου εδώ όσο προλαβαίνεις. Γιατί στη ζωή είναι όλα θέμα εμπειριών!

 

Best of internet