Quantcast
ADVERTORIALS

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις καλοκαίρι

Από την παγωμένη ΑΛΦΑ Weiss στο μπάρμπεκιου μέχρι να δεις το Chernobyl στο μπαλκόνι, φτιάξαμε την απόλυτη λίστα


Διονύσης Παππάς · 10 Ιουλίου 2019

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Προφανώς δε χρειάζεται κανείς βοήθεια για να καταλάβει ότι το καλοκαιράκι έχει σκάσει μύτη: έχει τον τρόπο του να στο πει, από το ότι περνάτε βέρες με το ερκοντίσιον για τρεις μήνες μέχρι τα επικά Τσίου σκηνικά που βιώνεις άμα ξεμείνεις τις λάθος μέρες στη μεγάλη πόλη, ενώ εννοείται πως στο βάθος όλων αυτών υπάρχουν οι διακοπάρες με τους κολλητούς. Δεν αρκεί να το καταλάβεις όμως – πρέπει να το ζήσεις κιόλας με τον τρόπο που του αξίζει, γιατί είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη.

Για να μη σας βρει δηλαδή ο Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα κάπως έτσι (εκτός αν το θέλετε δηλαδή):

Και φυσικά, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι ο Ultimate Βιωματικός Οδηγός Καλοκαιριού. Έτσι όχι απλά να επιβιώσετε φέτος το καλοκαίρι, αλλά να το ζήσετε όπως πρέπει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Αποκλειστική νυχτερινή προβολή Chernobyl στο μπαλκόνι σου

Μια πανίσχυρη νέα σειρά είναι φυσικά ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα εκεί έξω. Το ίδιο υπέροχες είναι και οι νύχτες του καλοκαιρού και – ω! θαύμα – μια καθηλωτική σειρά και ένα όμορφο βράδυ και μπορούν να συνδυαστούν για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μόνοι σας ή με την παρέα σας, το Chernobyl της HBO με το εκπληκτικό soundtrack της Hildur Guðnadóttir θα κάνει τη βεράντα σας το καλύτερο θερινό σινεμά εκεί έξω.

Διάβασε το καλύτερο νουαρ μυθιστόρημα της χρονιάς, εξ’ολοκληρου στη σκιά μιας παραλίας

Δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο τα νουαρ μυθιστορήματα έχουν ταιριάξει τόσο μαγικά με τα βότσαλα της παραλίας, όμως είναι εξακριβωμένο πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπει στο mute ο ήχος από τις ρακέτες. Διαλέξτε το βιβλίο με τους ανένδοτους ληστές, τους πιο σκληρούς αστυνομικούς και τις καλύτερες κριτικές και ξεχαστείτε ήσυχοι καθώς το πιο δροσερό σποτ δίπλα στην παραλία μετατρέπεται σε νυχτερινό Λος Άντζελες.

Βγάλε μια ολόκληρη Κυριακή του Ιουλίου σε μια ταράτσα με πισίνα μέσα στην πόλη

Έχει αρχίσει η πόλη να μοιάζει με χύτρα ταχύτητας; Φυσάει μήπως καυτός αέρας απευθείας από τη Σαχάρα σαν να μας στεγνώνουν με πιστολάκι; Εχει ταυτόχρονα μποτιλιάρισμα στο δρόμο για κάθε παραλία εκτός πόλης; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Διαλέξτε την πισινάτη ταράτσα του γούστου σας, ιδανικά αρκετά ψηλά ώστε να χαζεύετε τη θέα και περάστε όλη την Κυριακή μουλιάζοντας μέσα στο νερό ή σε μια ξαπλώστρα δίπλα του. Μπορεί ο καύσωνας να μην περάσει έτσι, αλλά για μια μέρα τουλάχιστον θα ξεχάσετε την ύπαρξή του.

Δώστα όλα σε ένα επικό υπαίθριο μπάρμπεκιου με την παρέα, για ομοιοπαθητική προσέγγιση στη ζέστη

Κακή εποχή για μπάρμπεκιου ως γνωστόν δεν υπάρχει και αν η κάψα από τα κάρβουνα σας φαίνεται υπερβολή μέσα στον έτσι κι αλλιώς ζεστό Ιούλιο, θα το ξεχάσετε αμέσως μόλις η θεϊκή τσίκνα αρχίσει να ανεβαίνει, ιδανικά όσο αράζετε σε έναν ευρύχωρο σκιερό κήπο. Τι, συνεχίζετε να έχει αντιρρήσεις; Λογικό, γιατί ξεχάσαμε το απόλυτο συνοδευτικό για μια μέρα αφιερωμένη στα παντσετοπαϊδάκια: Ένα ψυγείο γεμάτο παγωμένες ΑΛΦΑ Weiss, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και τα παϊδάκια, πάντοτε υπεύθυνα.

Ζήστε ένα open air μουσικό φεστιβάλ σε όλο του το μεγαλείο

Η βασική προϋπόθεση για ένα υπερπλήρες open air fest δεν είναι καν να έχει τέλειο πρόγραμμα: Είναι να έχεις χρόνο, χρηματική άνεση και το πιο βασικό, κανένα άγχος. Πηγαίντε από το πρωί. Αράξτε σε όλα τα γρασίδια. Περάστε από όλες τις σκηνές. Δείτε όποια μπάντα φαίνεται καλή και μία που δεν φαίνεται καλή, έτσι για τη φάση. Αγνοήστε όσες δε λένε τίποτα, χωρίς φόβο και πάθος. Πηγαίντε μπροστά στην καλύτερη. Τσιμπήστε μια ΑΛΦΑ Weiss και αράξτε με τους κολλητούς. Γνωρίστε κόσμο. Φύγετε τελευταίοι. Αν είναι εργάσιμη η επόμενη, αγνοήστε τη γιατί έχετε καβατζωθεί με άδεια. Γενικώς, χακούνα ματάτα.

 

 

 

 

Best of internet