Quantcast
ADVERTORIALS

Πήγαμε στο πιο ρομαντικό καραβίσιο event αυτού του καλοκαιριού

Η αποστολή του Luben φόρεσε τα ναυτικά της και ετοιμάστηκε να μπαρκάρει στο πιο θαλασσινό event του μήνα και της χρονιάς που μας παρείχε το Vodafone CU


9 Ιουλίου 2019

Μπορεί τα καράβια να σας και να μας θυμίζουν κατά βάση μελοποιήσεις Καββαδία ή/και τα μακρινά καλοκαιρινά ταξίδια μέχρι την Ικαρία ή την Ανάφη στα οποία όλοι ξημερωθήκαμε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι προορισμένα μόνο γι’αυτό. Μπορούν να στεγάσουν και το πιο ταξιδιάρικο event του καλοκαιριού (εδώ το Facebook event) , το τέλειο party για να ανοίξει η όρεξη για τις κρουαζιέρες των διακοπών.

Αυτή ήταν η ιδέα του Vodafone CU σε συνεργασία με το ΕΚΕΙ, ενώ το πλοίο Blue Star 1, σταθμευμένο στην πύλη Ε1 του λιμανιού του Πειραιά (με δωρεάν μεταφορά μέσω λεωφορείου των party goers από τον ηλεκτρικό του Πειραιά μέχρι την πύλη), ανέλαβε να στεγάσει το Σάββατο 15 Ιουνίου το πιο hot πάρτυ του μήνα που διανύουμε!

Τo concept ήταν απλό: Δωρεάν είσοδος για τους χρήστες του CU και 5 ευρώ είσοδος στους υπόλοιπους (με 2 Desperados και 1 Red Bull για κάθε είσοδο) , με το χώρο να είναι το γκαράζ του πλοίου και την μουσική να την επιμελούνται οι DJs του EKEI. Ένα πάρτι σε πλοίο δεν είναι ένα απλό πάρτι όμως, οπότε η διοργάνωση ανέλαβε να την κάνει όσο spicy της αξίζει. Η καθεμιά και ο καθένας στην είσοδο μπορούσε να διαλέξει το glowstick που αντιστοιχεί στην ρομαντική του διάθεση: Πράσινο για τους single, κόκκινο για όσους βρίσκονται σε σχέση και κίτρινο για όσους το σκέφτονται ή όπως έμαθε το Facebook είναι σε «Ιt’s complicated» φάση.

To crew του Luben δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη φάση. Βάλαμε λοιπόν το πιο ναυτικό μας mood και ξεκινήσαμε για την Ε1, προκειμένου να πάρουμε μια γεύση από το πάρτι στο Blue Star 1. Αυτή ήταν η εμπειρία του ανταποκριτή μας Σπύρου Διαμαντάρα:

Με το πάρτι να εξελίσσεται μαγικά όπως το καλοκαίρι:












Best of internet