Quantcast
ADVERTORIALS

5 λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε το φετινό Spoudase Festival 2019

Στις 22 και 23 Ιουνίου το πρώτο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της χώρας επανέρχεται στην Τεχνόπολη με πλούσιο πρόγραμμα και μοναδικές ευκαιρίες!


LUBEN CREW · 21 Ιουνίου 2019

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που το Spoudase Festival έρχεται να κάνει τη διαφορά στο χώρο της εκπαίδευσης, για άλλη μια φορά στο γνώριμο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων στις 22-23 Ιουνίου. Το πρώτο και μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ της χώρας θα σας φέρει σε επαφή με κάθε βαθμίδα, για όλα τα δημόσια πανεπιστήμια αλλά και για κάθε είδους ίδρυμα του χώρου. Γενικώς για όποια ερώτηση έχετε για το χώρο της εκπαίδευσης, το Spoudase Festival έχει την απάντηση, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Εκτός από την παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το φεστιβάλ προσφέρει ακόμη άφθονες ενδιαφέρουσες δυνατότητες στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του. Αρχικά, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του φεστιβάλ και στο event για τις τελευταίες πληροφορίες και πλήρη ενημέρωση για το πλούσιο πρόγραμμα του Spoudase 2019, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι μεν ελεύθερη, αλλά η εγγραφή, την οποία και μπορείτε να κάνετε εδώαπαραίτητη !

Στη συνέχεια, ας δούμε 5 βασικούς λόγους που δεν πρέπει να χάσετε το Spoudase Festival:

Όλα τα δημόσια πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Κύπρου θα είναι παρόντα

Κάθε δημόσιο τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα των δύο αυτών χωρών θα είναι στο φεστιβάλ, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν τα ίδια τα πανεπιστήμια και τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τους προγράμματα. Εκτός από τα πανεπιστήμια, το ενδιαφερόμενο κοινό θα έχει πρόσβαση επίσης σε κάθε είδους σχολείο και ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, ιδιωτικά Κολέγια, ΙΕΚ, Ερευνητικά Κέντρα, Ιδρύματα, Ινστιτούτα αλλά και κορυφαία εταιρικά brands, επιστήμονες, αθλητές, δημοσιογράφους, στελέχη επιχειρήσεων, κορυφαίους chefs, pastry chefs κ.α.

Γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία για δωρεάν επιμόρφωση με πιστοποίηση (και όχι μόνο)

Μόνο στο περσινό 2ο Spoudase Festival, πάνω από 7000 άνθρωποι επιμορφώθηκαν και κέρδισαν και την σχετική πιστοποίηση μέσω της συμμετοχής τους σε workshops, στα οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη από τις πιο σημαντικές εταιρείες της αγοράς, όπως η Google, η Intrasoft και η Cosmote. Εκτός από επιμόρφωση, θα υπάρχει δυνατότητα για συμβουλές μηχανογραφικού για μαθητές, για επαγγελματικό προσανατολισμό, για αξιολόγηση βιογραφικού, για ψυχομετρικά τεστ και έλεγχο προφίλ στο LinkedIn. Όλα δωρεάν φυσικά !

Μπορεί να είστε ένας από τους υπερτυχερούς που θα κερδίσουν μια υποτροφία

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση για μια σειρά από υποτροφίες. Οι υποτροφίες φτάνουν τις 400 σε αριθμό, προορίζονται αποκλειστικά για το κοινό του Spoudase και αφορούν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και σεμινάρια.

Και οι γαστρονομικές τέχνες θα έχουν την τιμητική τους

Εκτός από τα ακαδημαϊκά σεμινάρια και τις εκδηλώσεις, στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης θα πραγματοποιούνται και τις δύο μέρες σεμινάρια και επιδείξεις στη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική και το bartending. Όλη η εκπαιδευτική δραστηριότητα, η οποία θα γίνει σε 2 ειδικά training stages, την υπογράφουν οι σχολές LE MONDE και ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Θα υπάρχει μέχρι και σεμινάριο με συμμετοχή από scouter της Juventus

Το σεμινάριο, το οποίο θα επιμεληθούν επαγγελματίες του χώρου, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους εξής άξονες: α) ο ορισμός του Scouting β) οι άγνωστες πτυχές και οι μορφές του Scouting σε ομάδες υψηλού επιπέδου γ) τρόποι επίτευξης επιτυχημένων μεταγραφών δ) σύστημα ανίχνευσης και αξιοποίησης αθλητικών ταλέντων ε) ο καίριος ρόλος της στατιστικής στο χώρο του Αθλητισμού στ) βασικές Αρχές Αθλητικού Management, ενώ φυσικά θα υπάρχει και δυνατότητα για Βεβαιώσεις Επιτυχούς Παρακολούθησης στο περίπτερο του ΙΕΚ MASTER!

Best of internet