Quantcast
ADVERTORIALS

Το «Ραντεβού στον ήλιο» βρήκε τους στίχους του από το κοινό του, γιατί όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα

Το κοινό αγκάλιασε την ολοκληρωμένη πλέον καμπάνια για το τραγούδι του Ούζο Πλωμαρίου και της Πέννυς Μπαλτατζή και οι στίχοι κατατέθηκαν, γιατί ήταν δίκαιο και έγινε πράξη


LUBEN CREW · 13 Ιουνίου 2019

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη, γιατί το καλοκαίρι μας το άξιζε! Μιλάμε φυσικά για το γλυκό «Ραντεβού στον Ήλιο», το παιδί της επιτυχημένης συνεργασίας του Ούζο Πλωμαρίου με την Πέννυ Μπαλτατζή. Το απόλυτο καλοκαιρινό τραγούδι είχε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να κάνει το καλοκαίρι μας ακόμη πιο ηλιόλουστο, εκτός από ένα: Έλειπαν οι στίχοι.

Εκεί ακριβώς μπαίνουμε όλοι εμείς, καθώς σε εμάς έπεσε το κεφάτο καθήκον του να μπούμε στο www.rantevoustonilio.gr και να καταθέσουμε τα πιο καλοκαιρινά μας στιχάκια, γιατί τα πιο ωραία πράγματα είναι συλλογικά. Και φυσικά, το στχιουργικό μας ταλέντο έλαμψε και αυτό που είχαμε ανάγκη βρέθηκε αγαπητές φίλες και φίλοι: Η καμπάνια ολοκληρώθηκε, όπως και η συλλογή των πιο βγαλμένων από διακοπές και θάλασσες στιχακίων.

Άρα το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε τώρα, είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και όσοι δεν πρόλαβαν να καταθέσουν στίχους ατύχησαν, έτσι; Όχι βέβαια! Μπορείτε ακόμη να μπείτε στο www.rantevoustonilio.gr, από σήμερα και μέχρι τις 20 Ιουνίου, προκειμένου να δηλώσετε τα στοιχεία σας.

Από όσους δηλωθούν, 10 υπερτυχεροί θα κερδίσουν προσκλήσεις για το μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου. Εκεί θα γίνει πράξη το «Ραντεβού στον ήλιο», καθώς εκεί η Πέννυ Μπαλτατζή θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι μας, ενώ το μεγάλο γεγονός θα συνοδεύσουν οι stand up comedians Μιχάλης Μαθιουδάκης και Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, αλλά και οι Burger Project. Μήπως αισθάνεστε τυχεροί;

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr
www.ouzoplomari.gr

Best of internet