Quantcast
ADVERTORIALS

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Πλατεία Αβησσυνίας θα παρτάρουμε λες και είμαστε στα ‘20s

Η τοποθεσία είναι η Πλατεία Αβησσυνίας και ο χρόνος η Πέμπτη 6 Ιουνίου, όμως αυτό που μας ετοιμάζει η ΜΑΜΟΣ έρχεται από άλλη εποχή


Μια πρωτόγνωρη μεν, 100% vintage δε φασούλα ετοιμάζεται να σκάσει μύτη στο ανυποψίαστο τοπίο της νυχτερινής Αθήνας. Ο τόπος θα είναι η πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι και ο χρόνος η Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, όμως μην αφήνετε τις απλές αυτές πληροφορίες να σας παραπλανήσουν: Αυτό που ετοιμάζεται είναι μια βουτιά βαθιά πίσω στο χρόνο, στην εποχή των ‘20s, τότε που τα πράγματα ήταν πολύ πιο συναρπαστικά κι αυθεντικά.

Το μυαλό των υποψιασμένων έχει ήδη στραφεί στην σωστή κατεύθυνση. Ούτως ή άλλως, δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά: Ήδη από πέρσι, η μπύρα ΜΑΜΟΣ έχει αναλάβει να διδάξει στην Αθήνα το ηχητικό και εμφανισιακό στυλ της ποτοαπαγόρευσης, των speakeasy party που ο κόσμος μάθαινε μόνο από στόμα σε στόμα, τα παντελόνια με τιράντες για τα αγόρια και τα vintage pin up φορέματα για τα κορίτσια.

Αυτά, σε συνδυασμό με μουσική από μερικά από τα πιο γκρουβάτα μουσικά σχήματα, την αγαπημένη μας μπύρα (πάντοτε κρύα), σε μια εποχή που είχε αυθεντικό στυλ και πάθος για δημιουργία, βρήκαν ενθουσιώδη υποδοχή από τον κόσμο της Αθήνας. Έτσι το πάρτι της ΜΑΜΟΣ , το οποίο εγκαινίασε την επιστροφή του vintage για πρώτη φορά πέρσι στην πλατεία Αβησσυνίας, γίνεται θεσμός.

Και είναι εδώ και φέτος, με τα συστατικά του να μπαίνουν από κοινού: Η ΜΑΜΟΣ βάζει τον χώρο, την αισθητική, τη μουσική με τους The Swingin’ Cats, Beejesus και τον DJ Petro Eco και φυσικά την κρύα μπύρα, η Αθήνα βάζει το πιο όμορφο βράδυ του Ιουνίου κι εσείς το κέφι σας για χορό και την καλή παρέα.

«Επαρτάρουμε με πάθος», λοιπόν, γιατί όλα χρειάζονται πάθος και το πάρτι ακόμη περισσότερο!

Για περισσότερη ενημέρωση, εκπλήξεις και hints για την old school φιέστα που έρχεται, μείνετε συντονισμένοι στο facebook event του party. Και όπως λέει η ίδια η MAMOΣ:

«Την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:00 η Μπύρα ΜΑΜΟΣ γυρίζει τον χρόνο πίσω και σας προσκαλεί να «Επαρτάρουμε με Πάθος» όλοι μαζί.

Τον ρυθμό δίνουν με τις μουσικές τους οι The Swingin’ Cats και Beejesus και ο DJ Petro Eco σε ένα μοναδικό live στην Πλατεία Αβησσυνίας – Μοναστηράκι με ατελείωτο κέφι, πολύ χορό και η μπύρα ΜΑΜΟΣ κερασμένη από εμάς!»

Αυτό που απαιτεί έξτρα προσοχή είναι το πιο σημαντικό σημείο. Δώστε βάση στην προειδοποίηση:

«6/6, στις 20.00 στην Πλατεία Αβησσυνίας επαρτάρουμε με πάθος και αν το χάσετε θα είναι λάθος

Εμείς πάντως ήδη δοκιμάζουμε τις τιράντες μας για να είμαστε έτοιμοι!

Best of internet