Quantcast
ADVERTORIALS

7 ατάκες που ακούγονται σε ουζοκατάνυξη κάθε φορά που βρίσκεστε σε ηλιόλουστη φάση, αυτή την Σαρακοστή

Διαγωνισμός! Γράψε την καλύτερη ατάκα και κέρδισε 10 φιάλες Ούζο Πλωμαρίου για να φτιάξεις την δική σου ουζοκατάσταση με την παρέα σου!


LUBEN CREW · 18 Απριλίου 2019

Υπάρχει ένα ραντεβού που δεν αργούμε, ούτε ακυρώνουμε ποτέ: το Ραντεβού μας με τον Ήλιο και μην πάει το μυαλό σας σε κάποια στάση της γιόγκα, μιλάμε για πιο κλασικά μεσογειακά σκηνικά. Κάθε φορά που ο καιρός ανοίγει, η μουντάδα του χειμώνα φεύγει και ο ήλιος κάνει τα κόλπα του, τα πουλάκια κελαηδούν – γενικά  η δουλειά στο γραφειάκι γίνεται λίγο πιο δύσκολη.

Είναι εκείνες οι στιγμές που το μόνο που θέλεις είναι να χτυπήσεις στο messenger της παρέας το εξής μήνυμα: «Ρε μάγκες, δεν τα παρατάμε όλα να πάμε για ουζάκια;» Γιατί φυσικά κανείς δεν θα πει Όχι. Γιατί όλοι κατά βάθος αυτό θέλουν να πουν.

Έχουμε ήδη διανύσει παραπάνω από τα μισά της Σαρακοστής, το οποίο κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δελεαστικά: Δεν χρειάζεται να νηστεύεις, οι επικοί σαρακοστιανοί ουζομεζέδες δεν μπορούν να φύγουν απο το μυαλό σου όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε κλείσει τα πάντα και έχετε βρεθεί σε ένα τραπέζι με όλα τα καλούδια, καλαμαράκια, χταποδάκι, γυαλιστερές, μαριδούλα και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου. Την απόλυτη ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή πανδαισία δηλαδή.

Τότε είναι που οι ατάκες δίνουν και παίρνουν και λέγονται τα καλύτερα. Να μερικές!

Πείτε μας και εσείς στα σχόλια ποια ατάκα ακούγεται συνήθως στη δική σας ουζοκατάνυξη…

Γράψε την καλύτερη ατάκα και κέρδισε 10 φιάλες Ούζο Πλωμαρίου για να φτιάξεις την δική σου ουζοκατάσταση με την παρέα σου!

Best of internet