Quantcast
ADVERTORIALS

Θύμα χάκερ έπεσε ο λογαριασμός Instagram της Domino’s Pizza!

O Λάμπρος Φισφής κάλεσε το τηλεφωνικό τους κέντρο και δήλωσε ρητά πως χακάρει τον λογαριασμό τους στο Instagram


21 Δεκεμβρίου 2018

Διαφημιστική καταχώρηση

Casa de papel έγινε το τηλεφωνικό κέντρο της Domino’s. Πριν λίγες μέρες ο eponymous Λάμπρος Φισφής τηλεφώνησε με παραμορφωμένη φωνή – κανείς δεν κατάλαβε γιατί αφού είπε το όνομά του – και δήλωσε ρητά πως χακάρει τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Από τότε ανεβάζει επικά βιντεάκια και stories κάθε μέρα και μοιράζει μεγάλες πίτσες και family deals σε όσους followers ανταποκρίνονται στα xmas challenges που τους βάζει.

Το επίμαχο απειλητικό τηλεφώνημα:

SOS! Ο Lambros Fisfis χάκαρε το Instagram account μας @dominosgreece και δεν σκοπεύει να το επιστρέψει, αν δε μοιράσει πρώτα Μεγάλες πίτσες, Family Deals και Choco Brownies! Κάντε follow το account μας 👉 https://bit.ly/2QGFhDY 👈, δείτε τα φανταστικά challenges που ανεβαίνουν κάθε μέρα και πάρτε μέρος για να κερδίσετε πλούσια δώρα εσείς και να πάρουμε πίσω το account μας εμείς! 😦 #fisfisiscomingtotown #dominosgreece

Gepostet von Domino's Pizza Greece am Montag, 10. Dezember 2018

O σατανικός εγκέφαλος δεν θα είχε καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιο του χωρίς την υποστήριξη της διαφημιστικής εταιρείας Cambo που είναι expert σε digital, social και τα συναφή.

Η Domino’s Pizza στράφηκε στο dark web για να μπορέσει να πάρει πίσω τους κωδικούς του Instagram. Αλλά μάταια. O Λάμπρος Φισφής με την Cambo είχαν χακάρει τα πάντα. «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πρόκειται για pros. Αφήστε τους ανθρώπους να μοιράσουν τη χαρά» είπαν από το σκοτεινό διαδίκτυο.

Εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον Λάμπρο Φισφή για να πάρουμε την κυνική απάντηση: «Έχω τους ντελιβεράδες με το μέρος μου. Αν με σταματήσετε, θα βάλω ανανά σε όλες τις πίτσες».

Ο Λάμπρος Φισφής σε ένα nervous breakdown κατά της διάρκειας της ομηρίας του account:

Ας πάμε με τα νερά του κι ας τον ακολουθήσουμε εδώ. Δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα.

Ίσα-ίσα! Πίτσες μοιράζει ο άνθρωπος κάθε μέρα. Και μάλιστα Domino’s.

 

 

 

 

Best of internet