Quantcast
ADVERTORIALS

5 λόγοι για να πας στην έκθεση Ήχος & Εικόνα Show 2018 ακόμα και αν είσαι άσχετος (όπως εμείς)

Καταρχήν η JBL θα βρίσκεται στην μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση ηχοσυστημάτων της χρονιάς, και αυτό τα κάνει όλα πιο εύκολα


LUBEN CREW · 22 Νοεμβρίου 2018

H μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας αφιερωμένη σε προϊόντα για τον ήχο και την εικόνα επιστρέφει στην Αθήνα στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel. Στην έκθεση μπορείς να βρείς όπως κάθε χρόνο όλους τους σπουδαίους κατασκευαστές που παρουσιάζουν ό,τι σημαντικό έχουν δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό. Πολλά νέα μοντέλα θα λανσαριστούν για πρώτη φορά, ειδικοί θα είναι εκεί να σας λύσουν όλες τις απορίες σας, ενώ σε live επίδειξη θα υπάρχουν και ηχητικά συστήματα με τα οποία θα μπορείς να παίξεις κατά αποκλειστικότητα και να ακούσεις για να αποφασίσεις μόνος σου τι ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Στα πέντε επίπεδα της Έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν σε live επίδειξη όλα τα τελευταία μοντέλα συσκευών και συστημάτων που αφορούν την οικιακή αλλά και την προσωπική μας διασκέδαση. Από ακουστικά έως βιντεοπροβολείς και από τηλεοράσεις έως ηχεία, πικάπ και δικτυακά player.

Φυσικά από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας JBL, ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους κατασκευαστές στον χώρο του ήχου που θα παρουσιάζει τα τελευταία hi-end προϊόντα της, που θα μπορείς να τα δεις (και φυσικά να τα ακούσεις) από κοντά.

Και, ας μην το κρύβουμε, ακόμα και αν είσαι άσχετος με τον χώρο υπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει να βρεθείς εκεί:

Αυτά τα φοβερά wireless headphones που απομονώνουν κάθε θόρυβο:

Όταν το αγαπημένο σου καφέ παίζει Παντελίδη αλλά εσύ ακούς Thom Yorke (ή το ανάποδο)

Το TUNE600BTNC είναι ό,τι χρειάζεσαι σε ένα ζευγάρι headphones για υψηλή πιστότητα ήχου με υπέροχο design και φορητότητα.

Αυτό το τελείως αδιάβροχο φορητό ηχείο:

-Έχω φέρει επίσης βιολογικό λαττε με γεύση αβοκάντο
-Θέλω να φύγεις από δίπλα μου ήρεμα

Το CHARGE 4 είναι η απόλυτη λύση για να έχεις την αγαπημένη σου μουσική οπουδήποτε βρεθείς.

Ή αυτό το τελείως αδιάβροχο και super small φορητό ηχείο:

Ας παίξουμε μπουγέλο με το ηχείο μας, τι μπορεί να πάει στραβα;
(Τίποτα, το Gο2 είναι τελείως αδιάβροχο)

Το GO 2 είναι σουπερ μικρό, αλλά απίστευτα δυνατό.

Αυτό το PARTY BOX super cool ηχείο:

Μαν, το Παγκράτι είναι το νέο Βερολίνο

Το PARTY BOX είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα του, ένα υψηλών επιδόσεων ηχείο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου για μια μάζωξη ή ένα πάρτυ τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.

Ή αυτά τα εντελώς transparent ακουστικά-ψείρες:

Θα είναι σαν ακουστικά βαρηκοΐας, αλλά δεν θα είναι

Τα FREE είναι τα ακουστικά που χρειάζεσαι αν θέλεις κάτι πραγματικά αόρατο, με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου και χωρίς να ξεμπλέξεις καλώδια ποτέ ξανά στη ζωή σου.

Σε άλλους χώρους βιντεοπροβολείς θα παίζουν home cinema σε 4Κ. Βινύλια, δικτυακά player, φορητά DAP, ηχεία Bluetooth και streamers θα φέρουν στους χώρους της έκθεσης συσκευές για κάθε βαλάντιο και για κάθε ανάγκη. Οι πόρτες της έκθεσης ανοίγουν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 9.30 το πρωί και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το highend.show

Τα προϊόντα JBL διατίθενται στην Ελλάδα από τη WaveMotion

Όλα τα προϊόντα διατίθενται στις προθήκες όλων των δίκτυων Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα

Best of internet