Quantcast
ADVERTORIALS

To Black Friday έρχεται στα Public και θα είναι επικό

Τηλεοράσεις, smartphones, laptops, tablets, κάμερες, ηχεία και προϊόντα gaming, έφτασε η στιγμή να τα αποκτήσεις!


9 Νοεμβρίου 2018

Πριν από περίπου μια δεκαετία φράσεις όπως «Black Friday» και «Cyber Monday» μας ήταν γνωστές κυρίως από βίντεο και τηλεοπτικά πλάνα που αποτύπωναν τον… πανζουρλισμό που επικρατούσε έξω από πολυκαταστήματα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, όταν ξημέρωνε η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, η μεγάλη αυτή γιορτή των προσφορών.

Ωστόσο τα τελευταία (τρία) χρόνια ο θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» (χάρη στα Public) πέρασε για τα καλά στην ελληνική αγορά και το καταναλωτικό μας DNA.

Τόσο οι techies όσο και οι μεγάλες εμπορικές αλυσίδες οργανώνονται όλο και καλύτερα, όλο και πιο νωρίς. Φέτος, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει… Παραδέξου το, ήδη κρατάς σημειώσεις και προθερμαίνεσαι!

Το νόημα της μέρας συνοψίζεται σε δύο φράσεις: Think Big! Είναι ένα πραγματικό πάρτι προσφορών και οι… γενναίες εκπτώσεις σε οδηγούν να κάνεις focus σε ακριβά προϊόντα τεχνολογίας, για να πετύχεις μια καλή αναλογία τιμής/απόδοσης.

Τηλεοράσεις, smartphones, laptops, tablets, κάμερες, ηχεία και προϊόντα gaming – με λίγα λόγια, όσα δεν μπόρεσες να αγοράσεις την υπόλοιπη χρονιά, έφτασε η στιγμή να τα αποκτήσεις!

Ξεκίνα με την αναγκαία έρευνα αγοράς – από τις αρχές κιόλας του μήνα – και πρόσεξε να μη… ξεμυαλιστείς ξοδεύοντας ποσά εκτός του budget σου. Φρόντισε να μείνεις πιστός στη λίστα που με ευλάβεια έχεις φτιάξει. Ένα πολύ καλό εργαλείο είναι τα newsletter όλων των μεγάλων εταιρειών, ώστε να κάνεις «κλικ» στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν την κατάλληλη στιγμή!

To Public, η εταιρεία που έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα, κρατάει τον πήχη ψηλά και φέτος! Ετοίμασε, λοιπόν, ένα μαύρο Terra Truck γεμάτο προσφορές, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους της Αθήνας.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους – κράτα σημειώσεις: 38 τόνοι βάρος, 85 κυβικά μέτρα χωρητικότητα και μόνο μία ερώτηση: Πες τι θες σε Black Friday τιμές!

Αναμένουμε, λοιπόν, γιατί και το φετινό Black Friday προβλέπεται… επικό!

Best of internet