Quantcast
ADVERTORIALS

5 τρόποι να έχεις επικό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου

Θέλεις να έχεις ασύρματο Ίντερνετ που να μη σου θυμίζει τη σύνδεση που είχες το 1998; Υπάρχουν λύσεις


LUBEN CREW · 1 Οκτωβρίου 2018

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Έχετε βαρεθεί να πρέπει να διαλέξετε το ποια βιβλία θα παίξουν το ρόλο του βάθρου για το ρούτερ στο παρκέ; Έχετε σιχαθεί να χρειάζεται ισορροπία βετεράνου γιόγκι και πλοήγηση GPS ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε το λάπτοπ στο μοναδικό σημείο του μπαλκονιού που πιάνει το σήμα; Είστε ο γκαντέμης του σπιτιού που μένει στο πιο μακρινό δωμάτιο, με αποτέλεσμα το ίντερνετ που πιάνει στο κινητό να θυμίζει τις επιδόσεις της 56ρας σύνδεσης στα 90s;

Αν το ασύρματο ίντερνετ είναι ο τροχός για το σήμερα, τότε αυτή η φάση που το wifi απλά δεν πιάνει είναι σαν να οδηγείς ποδήλατο αντί για αυτοκίνητο και να παθαίνεις και λάστιχο.

Αν θες να μάθεις ποια είναι 5 πανεύκολα βηματάκια για να φέρεις το ίντερνετ σου στον 21ο αιώνα, αυτό το βίντεο θα σου λύσει όλες τις απορίες:

Ευτυχώς για μας, για τα νεύρα μας, για την υπομονή μας και για τα πάντα η COSMOTE έρχεται για να βάλει επιτέλους σε τάξη μερικά τέτοια ζητήματα για να έχουν όλοι δικαίωμα στην κορυφαία ταχύτητα και συνδεσιμότητα στο wifi μας. Το νέο router Speedport Plus και ο εξελιγμένος WiFi εξοπλισμός για μέγιστη κάλυψη στο σπίτι, οι υπερ – υψηλές ταχύτητες από το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του COSMOTE @Your Service που αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση τεχνικών ζητημάτων μπορούν να το εγγυηθούν αυτό.

Τόσο πολύ:

Όλες οι λύσεις κι όλα τα προϊόντα της COSMOTE για σωστό και μάχιμο wifi βρίσκονται εδώ. Γιατί καλή η νοσταλγία, αλλά το wifi μας το θέλουμε γρήγορο.

 

Best of internet