Quantcast
ADVERTORIALS

Όποιος έχει μάθει κάτι παραπάνω για το «Ραντεβού στον Ήλιο» ας μας πει κι εμάς

Απέχουμε λίγες μέρες από την απόλυτα πρωτότυπη ουζοκατάσταση του καλοκαιριού και ακόμα να λύσουμε το μυστήριο


LUBEN CREW · 9 Ιουλίου 2018

Κάπως περίεργα μας τα είπε το καλοκαίρι στις αρχές του μέχρι να αποφασίσει να διώξει τα σύννεφα, αγαπητοί φίλοι, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε στην απαλή και ηλιόλουστη καλοκαιρινή ευθεία, έτοιμοι να ρουφήξουμε ήλιο, θάλασσα και όλα αυτά που κάνουν το καλοκαίρι να είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου, η οποία όπως φαίνεται ξεκινάει με το πιο ταιριαστό και πιο μυστικό event που θα παίξει φέτος.

Εάν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν αυξημένη ευαισθησία στο F.O.M.O. (fear of missing out), τότε σου συνιστούμε να διαβάσεις με προσοχή το συγκεκριμένο κείμενο, γιατί αφορά στην την πιο άχαστη φάση του φετινού καλοκαιριού: το «Ραντεβού στον Ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου. Μετά την περσινή επιτυχημένη καμπάνια «Πάμε για Πλωμάρι», το Ούζο Πλωμαρίου επιστρέφει με μία ακόμα πιο ανατρεπτική -και πιο μυστική- ενέργεια που όπως όλα δείχνουν έχει να κάνει με μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση, παρέα με μουσική.

Και τι ξέρουμε τέλος πάντων για το «Ραντεβού στον Ήλιο»;

Κοίτα, σίγουρα θα παίξει ήλιος, σίγουρα θα παίξει ραντεβού, σίγουρα θα παίξουν ουζοκαταστάσεις, σίγουρα θα παίξει μουσική με την επιμέλεια του MAD Secret Concerts και σίγουρα εκεί θα βρίσκεται ο stand-up comedian Ζήσης Ρούμπος για να παρουσιάσει το όλο σκηνικό. Το πρόβλημα είναι ότι και ούτε ο ίδιος ο Ζήσης έχει καταφέρει να κλέψει πληροφορίες για αυτή την κατάσταση:

Αν πήρες μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ούζο Πλωμαρίου, τότε μπορεί να έχεις κερδίσει μια θέση μαζί με τους 3 κολλητούς σου στο πιο ανατρεπτικό live event της χρονιάς και να έχεις την ανεπανάληπτη ευκαιρία να λες σε όλους σου τους φίλους τι χάσανε. Δείτε τους νικητές εδώ: https://www.rantevoustonilio.gr

Συνολικά 40 νικητές με τις παρέες τους, θα ζήσουν την πιο secret μουσική εμπειρία της ζωής τους, στις 12 Ιουλίου, γεμάτη Ούζο Πλωμαρίου και ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις κάτω από τον ήλιο. Αν είσαι εσύ ένας από τους 40 νικητές, ή αν είναι έστω κάποιος φίλος σου ένας από τους 40 νικητές και κερδίσεις μια θέση στον ήλιο, τότε πες μας κι εμάς!

Best of internet