Quantcast
ADVERTORIALS

Το τίμιο, το γνήσιο το κλασικό, το καλοκαιρινό: το ραντεβού στα ουζάδικα, το ραντεβού στον ήλιο

Γιατί it’s always sunny in lekanopedio attikis


LUBEN CREW · 20 Ιουνίου 2018

Όπως όλοι ξέρουν αγαπητοί φίλοι -και σύμφωνα με όλες τις έρευνες- 5 είναι τα πιο ονειρικά επαγγελματα που υπάρχουν στον κόσμο: Δοκιμαστής νεροτσουληθρών, Ελεγκτής Ιδανικής Θερμοκρασίας Κλιματιζόμενου Χώρου, Καμεραμάν του Θεοδόση Ζερβουδάκη, Κράχτης σε Επιχείρηση με Ξαπλώστρες στη Μύκονο και αρθρογράφος του Luben.

To τελευταίο γιατί μεταξύ άλλων πραγμάτων, όπως μπορούμε να σας βεβαιώσουμε, έχει και τα τυχερά του. Όπως το να ανοίγεις ένα πρωΐ την πόρτα του γραφείου και να υποδέχεσαι την καλύτερη παρέα για μια ηλιόλουστη καλοκαιρινή φασούλα με τίμιους μεζέδες: Δηλαδή το Πλωμαράκι, το γνωστό, το κλασικό, το τίμιο, αυτό του Ισιδώρου του Αρβανίτου, ασούμε.

Ερήμην Μπίτι, λοιπόν, σκεφτήκαμε για μια μέρα να την κάνουμε σκαστοί απο το γραφείο. (Μεταξύ μας, έτσι κι αλλιώς θα σας λείψουμε;). Η Αθηνάρα έχει άπειρες γωνιές για βόλτα κάτω απο τον φοβερό καλοκαιρινό ήλιο, που έχει εμπνεύσει τόσους φιλοσόφους, επιστήμονες, ποιητάς, γιατί όχι και εμάς;

Δώσαμε ένα ραντεβού για να κάνουμε μια βόλτα στα δυτικά ένα μεσημεράκι. Ο δρόμος μας έβγαλε στο αγαπημένο μας συνεργατικό καφενείο στα West Side, για να απολαύσουμε τον ήλιο, τον ηλιάτορα, κάτω από ένα Πλατάνι (Platanus Classicus Peristerioticus) και να δώσουμε μια απο τις τελευταίες ουζοκατανύξεις εντός άστεος, μέχρι η ρημάδα η ώρα να έρθει και φύγουμε για να πάμε κι εμείς να γίνουμε ερημίτες σε κάποια βραχονησίδα.

Ακολουθούν όλα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:

-ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝΕ; ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΑ ΨΗΝΟΥΝΕ; -Βάλτε του ένα ούζο να ηρεμήσει

 

Γίναμε, μάγκες

 

-Λοιπόν καθίστε έτσι τώρα μέχρι να βρω το κάδρο -Τέλειωνε ρε, να φάμε ήρθαμε

 

 

-Λοιπόν, μπορούμε να φτιάξουμε ένα Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά με το Λούμπεν και να φέρουμε τον Ευτύχη Μπλέτσα και τον Υποχθόνιο -Αυτό δεν είναι τόσο κακή ιδέα…

Αναγεννησιακή τέχνη, η

ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟ

-Επ!
-Ωπ..

Όταν στα σκάει ο ΛεΜπρόν:

Best of internet