Quantcast
ADVERTORIALS

Σε μια underground βραδιά στο Κέντρο παρουσιάστηκε το νέο Αdidas Originals Prophere

Τα πιο hot ονόματα της techno σκηνής συγκεντρώθηκαν στην αποθήκη του ναού των snickers


8 Ιανουαρίου 2018

Στο υπόγειο του Phat Soles πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου το πιο underground party της χρονιάς που έφυγε. Στην αποθήκη του αγαπημένου σνικεράδικου, σε μια techno βραδιά γεμάτη δυνατά vibes παρουσιάστηκε το νέο adidas Originals Prophere.



Εμπνευσμένο από την underground σκηνή και από creators που δεν συμβιβάζονται, το adidas Originals Prophere έρχεται στο προσκήνιο δημιουργώντας μία νέα τολμηρή σιλουέτα που αμφισβητεί τα καθιερωμένα. Με την προβοκατόρικη ματιά της δεκαετίας του ’90, το Prophere φέρνει στο σήμερα την ανάγκη της νέας γενιάς να ξεχωρίζει και να αφήνει το δικό της μοναδικό στίγμα.

Η βραδιά της παρουσίασης κύλησε με ένα πολύ δυνατό DJ set list αποτελούμενο από εμβληματικά ονόματα του χώρου όπως αυτά του Bασίλη Κουλιγκά, του Αθηναίου Echo Cnyon, της Noff Weezy (παραγωγό του Cannibal Radio που στήριξε από την αρχή με κάθε τρόπο το event και ανέβασε το μουσικό set στα κανάλια του) και φυσικά της ταλαντούχας παραγωγού Umfang (Emma Olson).



Η Νεοϋορκέζα είναι αναμφίβολα μία από τις πιο hot μορφές της techno σκηνής σήμερα η οποία με την δυναμική της παρουσία αλλά και το booking agency “Discwoman” που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να καθιερώσει τις γυναίκες Djs στον χώρο.

Το πάρτυ κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες (συνεχίστηκε στο Ρομάντσο), συγκέντρωσε πιστούς φίλους της ηλεκτρονικής σκηνής και του brand ενώ η Αdidas πραγματικά δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερους promoters για το νέο μοντέλο. Tο διαχρονικό και ταυτόχρονα προοδευτικό Prophere, άλλωστε, είναι εμπνευσμένο από τους νέους καλλιτέχνες της βρετανικής dance σκηνής καθώς ανέκαθεν η αγορά των sneakers επηρεαζόταν από τις μουσικές επιλογές και το lifestyle της εποχής.

Best of internet