Quantcast
ADVERTORIALS

Το θρυλικό adidas Predator επιστρέφει στην Αθήνα

Το ανανεωμένο Predator παρουσιάστηκε στο κατάστημα Football Pro, μέσα από ειδικά activations και happenings


LUBEN CREW · 5 Ιανουαρίου 2018

Σε μια εκρηκτική βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στους fans της adidas και του ποδοσφαίρου, το εμβληματικό adidas Predator, το πιο γνωστό παπούτσι στην ιστορία του ποδοσφαίρου προσγειώθηκε στην Αθήνα πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Η adidas και το Football Pro (Ερμού 133 Αθήνα)  υποδέχτηκαν τον κόσμο στους ειδικά αναδιαμορφωμένους χώρους του καταστήματος  για να γνωρίσουν από κοντά το νέο Predator ταξιδεύοντάς τους παρευρισκόμενους στον θρυλικό του κόσμο.

Σε ένα σκηνικό που ένωσε την urban κουλτούρα με την κουλτούρα του ποδοσφαίρου, στον χώρο του Creative Zone”, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν την εξέλιξη του εμβληματικού Predator μέσα στον χρόνο αλλά και τη συμβολή του στην ιστορία του ποδοσφαίρου μέσα από video κορυφαίων παικτών, όπως ο David Beckham και o Zinedine Zidane.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε με video projection η ταινία μικρού μήκους της νέας καμπάνιας με πρωταγωνιστή τον Paul Pogba η οποία μετέφερε το κοινό από το γήπεδο κατευθείαν στους δρόμους.

Οι fans στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο “Challenge Ζone, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ο οποίος είχε μεταμορφωθεί σε κανονική ποδοσφαιρική αρένα. H adidas έδωσε την ευκαιρία στους έφηβους φίλους του brand από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου να φορέσουν πρώτοι τα νέα μοντέλα Predator και πάρουν μέρος σε ένα “1×1 tournament”, το οποίο, μάλιστα, ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή.

Την απονομή του δώρου έκανε ο Κώστας Φορτούνης, ξεχωριστός guest της βραδιάς, ο οποίος μοιράστηκε για ακόμα μία φορά τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Στα decs ήταν ο DJ Kas με δυνατά beats ενώ η Amstel Free, η μοναδική μπίρα με 0,0% αλκοόλ και το νερό ΙΟΛΗ ξεδίψασαν τους φίλους του brand.

Το ανανεωμένο Predator έρχεται μέσα από την καινούργια ποδοσφαιρική συλλογή Skystalker μαζί με τα νέα Χ, Nemeziz και COPA της adidas, τα οποία μπορεί να τα βρει κανείς στο www.adidas.gr, σε επιλεγμένα adidas Stores και στα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Football και @adidasGR στο Instagram.

Best of internet