Quantcast
ADVERTORIALS

Caprice Παπαδοπούλου: Brand of the Year με 18 βραβεία στα φετινά Social Media Awards

Στα φετινά Social Media Awards το Caprice αναδείχτηκε Brand of the Year με 18 βραβεία, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον θεσμό


15 Νοεμβρίου 2017

Το Caprice στα φετινά Social Media Awards αναδείχτηκε Brand of the Year αποσπώντας επτά Xρυσά, τρία Aσημένια, πέντε Xάλκινα και τρία Platinum Social Media Awards.

Το Caprice, ένα ελληνικό love brand με διεθνή παρουσία, χρησιμοποιώντας ως βασικό σύνθημα το Let’s Roll, ενέπνευσε τους νέους να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, πραγματοποιήθηκαν 360ο integrated καμπάνιες με δυναμική παρουσία στα social media σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της καινοτόμου τεχνολογίας Shazam. Το παγκόσμιο ρεκόρ Visual Shazam και το τραγούδι των Stavento που έγινε διαθέσιμο μόνο μέσα από τις συσκευασίες, αποτελούν τα highlights αυτής της καμπάνιας. Η μεγάλη ανταπόκριση που είχε το κοινό στη συγκεκριμένη ενέργεια είναι και το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας.

Το Caprice Παπαδοπούλου ευχαριστεί την 4 Wise Monkeys για την ανάδειξή του ως Social Media Βrand of the Υear με 18 Social Media Awards, αναδεικνύοντας έτσι την καινοτομία και την διαφορετικότητα αυτής της καμπάνιας.

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.
Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως: Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ από το 2013 δραστηριοποιείται και στο χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση² και Χωριανό και Αρχαία Σπορά. Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf

Best of internet