Quantcast

Χυλόπιτα στα φιναλίστ λάβαρα του ΣΕΦ είχε ρίξει η Ρεάλ, σύμφωνα με συνέντευξη του Τζέισι Κάρολ

Συνοπτικό το άκυρο της Ισπανικής ομάδας στην πατέντα του ΟΣΦΠ, σύμφωνα με τον βετεράνο παίχτη

THE NEWSROOM

6 Μαρτίου 2024

Την αντίληψη των αρμόδιων στο ΣΕΦ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε ο Τζέισι Κάρολ. Μιλώντας στο νέο επεισόδιο του EurohooPOD, ο Αμερικανός βετεράνος της Ευρωλίγκας μίλησε για τα (10) χρόνια του στη Ρεάλ και στα πλαίσια αυτής της κουβέντας, αναφέρθηκε και στα περίφημα λάβαρα του ΣΕΦ, τα οποία μνημονεύαν και τις φορές που ο Ολυμπιακός ήταν απλά φιναλίστ σε Final Four.

Πιο συγκεκριμένα, ο 40χρονος πλέον Κάρολ είπε ότι κάποτε είχε ρωτήσει τους ιθύνοντες της Ρεάλ για τα λάβαρα. Είπε ότι του ίδιου προσωπικά θα του άρεσε να αναφέρονται οι αντίστοιχες διακρίσεις της ομάδας, δηλαδή το ότι άγγιξε την κορυφή (ακόμα κι αν δεν την κατέκτησε). Από την άλλη, οι άνθρωποι της Ρεάλ φάνηκε να μην ψήνονται καθόλου, αν κρίνουμε από την απάντησή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αυτή ήταν η αίσθηση στην Μαδρίτη. Η χρονιά θεωρούνταν σχεδόν αποτυχημένη, αν δεν κέρδιζες το τελευταίο ματς. Αυτό ήταν. Κέρδισες το Super Cup; Μπράβο σου. Κέρδισες το Κύπελλο; Όλα καλά. Τι έκανες στον τελικό της Ευρωλίγκας; Τι έκανες στο ισπανικό πρωτάθλημα; Στο γήπεδο του Ολυμπιακού κοιτούσα τα λάβαρα με τους τίτλους της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Είναι ένας εξαιρετικός οργανισμός, όπως και ο Παναθηναϊκός, μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός είχε, όμως και για τις χρονιές που πήγε στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Και ρωτούσα τους ανθρώπους της Ρεάλ ‘γιατί δεν το κάνουμε κι εμείς αυτό’; Γιατί δεν είναι εκεί πάνω; Τα κοιτούσα όλα αυτά σε εμάς και το μόνο που έβλεπα ήταν ο τίτλος πριν 20 χρόνια. Αλλά θα ήταν ωραίο για παίκτες σαν κι εμένα που έμπαινα στην ομάδα τότε να έβλεπα ότι ήμασταν εκεί αυτή τη χρονιά ή την άλλη χρονιά. Ότι ήμασταν καλή ομάδα, ότι φτάσαμε τόσο κοντά. Και μου είπαν ότι δεν τους νοιάζουν αυτά. Αν κερδίσεις, τότε μπαίνει στην οροφή του γηπέδου. Αυτή ακριβώς ήταν η νοοτροπία στην Ρεάλ.»

7/10 στην κλίμακα ΑΟΥΤΣ, αν θέλετε τη γνώμη μας.

Best of internet