Quantcast

Ολυμπιακό αρνητή κλάψας και δικαιολογιών θέλει ο Παπανικολάου, θύμισε σε όλους γιατί είναι αρχηγός του

Αρχηγός στιγμή

THE NEWSROOM

29 Ιανουαρίου 2024

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός ζει μια περίεργη σεζόν αφού οι συνεχείς τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει ακόμη να παρουσιάσει το πλήρες πλάνο του. Η ομάδα του Μπαρτζώκα πετάει σε πιο χαμηλά στάνταρ σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι αλλά επειδή μπάσκετ είσαι και σχεδόν όλα κρίνονται από εδώ και πέρα, δεν υπάρχει χώρος για κλάψα και δικαιολογίες. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Κώστας Παπανικολάου.

Ενόψει του αγώνα με την Άλμπα για τη Euroleague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για την πορεία της φετινής σεζόν και για το ποιο πρέπει να είναι το mindset της ομάδας τώρα που έρχονται τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

“Να είμαστε ειλικρινείς, από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές αλχημείες, με αδόκιμα σχήματα. Αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχει έρθει ο Μόουζες, ένα νέο παιδί, για να μας βοηθήσει, αλλά να τον βοηθήσουμε κι εμείς να νιώσει άνετα, να ενταχθεί στην ομάδα και να μας βοηθήσει και αυτός όσο πιο πολύ μπορεί. Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία, οπότε τώρα δεν έχει νόημα ούτε να καθόμαστε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες, ούτε να κλαίμε την μοίρα μας για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Η ουσία είναι μέσα στο παρκέ και εκεί πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Τόσα χρόνια στην ομάδα, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Best of internet