Quantcast

Μόνο το τριφύλλι υπάρχει για τον Ναν αν μείνει Ευρώπη, ήσυχοι οι παναθηναϊκοί γιατί έχουν Γκραντ

Ξέρουν ότι αν του το ζητήσει ο Αταμάν θα βάλει και 20 πόντους Μ.Ο

THE NEWSROOM

20 Ιανουαρίου 2024

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κέρδισε ΚΑΙ την Παρτιζάν στο για ακόμη μια φορά γεμάτο ΟΑΚΑ και συνεχίζει να είναι η πιο καυτή ομάδα της Euroleague τον τελευταίο ένα μήνα και κάτι. Οι πράσινοι έχουν καρφώσει τη σημαία τους στην τέταρτη θέση και βρίσκονται σε απόσταση μιας νίκης από Μπαρτσελόνα και Βίρτους. Η ομάδα του Αταμάν κοιτάζει κατάματα το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο αυτή τη στιγμή μοιάζει φαβορί.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας είναι φυσικά ο Κέντρικ Ναν. Μετά από ένα κάπως μουδιασμένο ξεκίνημα ο Αμερικάνος βρήκε πατήματα και δείχνει ότι είναι παίκτης διαφοράς σε αυτό το επίπεδο. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και όλοι μέσα καυ γύρω από τον σύλλογο θα ήθελαν να τον δουν να συνεχίζει και μέτα. Ο ίδιος έδωσε για πρώτη φορά ένα στίγμα για το μέλλον του:

Αν υπάρχει κάποια ομάδα στην EuroLeague για την οποία θέλω να παίξω, είναι σίγουρα εδώ. Δεν έχω φανταστεί να παώ σε κάποια άλλη ομάδα της EuroLeague. Το λατρεύω εδώ για να είμαι ειλικρινής”

Ο Ναν δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνει στην Ευρώπη, ξεκαθάρισε όμως ότι αν μείνει θα είναι για τον Παναθηναϊκό. Οι φίλοι της ομάδας δεν πήραν μια καθαρή απάντηση, όμως παραμένουν ήσυχοι καθώς ο Τζεράι Γκραντ ανανένωσε και σίγουρα θα είνα εδώ και του χρόνου. Ο Γκραντ ήταν ακόμη μια φορά μαγικός απέναντι στην Παρτιζάν αναλαμβάνοντας τα πάντα εκτός από το σκοράρισμα. Είμαστε σίγουροι πάντως ότι αν χρειαστεί θα το κάνει και αυτό.

Best of internet