Quantcast

Γιατί προτίμησε Παναθηναϊκό από Παρτίζαν εξήγησε ο Ναν, πουθενά δεν αναφέρθηκε ο Ολυμπιακός

ΠουθεΝάν αν προτιμάτε

THE NEWSROOM

30 Νοεμβρίου 2023

Ο Κέντρικ Ναν κοντεύει να κλείσει μήνα στην Ελλάδα και όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στα νέα δεδομένα. Ο Αταμάν τον υπολογίζει πολύ και ελπίζει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του. Βέβαια οι πράσινοι δεν ήταν η μόνη ομάδα από την Ευρώπη που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Αμερικάνο. Η Παρτιζάν και φυσικά ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mozzartsport, ο Ναν μίλησε μόνο για το ενδιαφέρον των Σέρβων και για τους λόγους που τους έριξε μπιφτέκι για χάρη του Παναθηναϊκού:

“Δεν ήταν φήμες, ήταν η αλήθεια. Η Παρτιζάν ήρθε σε επαφή μαζί μου αρκετές φορές το καλοκαίρι. Ακόμη και ένας προπονητής μου στο Μαϊάμι είπε ότι πρέπει να πάω στην Παρτιζάν, ότι είναι ένα εξαιρετικό περιβάλλον για μένα. Είναι κοντά σε κάποιον από τον σύλλογο, δεν μπορώ να θυμηθώ ποιον, αλλά στάθηκε πραγματικά υπέρ της Παρτιζάν. Αποφάσισα διαφορετικά και αυτό είναι. Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Έπρεπε να κοιτάξω όλες τις πτυχές. Έκρινα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα, κυρίως λόγω του στιλ παιχνιδιού, ο κόουτς Αταμάν δίνει μεγάλη ελευθερία στους παίκτες. Δεν ήθελα να πάω σε έναν σύλλογο που Έχει ήδη παίκτες που μοιάζουν με εμένα, πιο συγκεκριμένα με τα χαρακτηριστικά μου. Στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι τέτοια που έκρινα ότι μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο. Ήθελα να ξεχωρίσω αμέσως. Δεν είμαι εδώ πολύ, μόλις ένα μήνα, αλλά κατάλαβα ως ένα βαθμό τον ρόλο μου, που είναι να είμαι επιθετικός και στην επίθεση και στην άμυνα. Να δημιουργώ καταστάσεις στο γήπεδο που φέρνουν θετικά πράγματα για μένα και πάνω απ’ όλα για τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να πω ότι τα καταφέρνω προς το παρόν, όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο”.

Ο 28χρονος guard δεν είπε κουβέντα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που ήταν ίσως η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που τον θέλησε και που έφτασε πολύ κοντά στην απόκτησή του. Οι λόγοι που επέλεξε να μην αναφερθεί σε αυτό παραμένουν άγνωστοι.

Best of internet