Quantcast

Πληρωμένα μέχρι Μάιο έχει τα νοίκια ο άπλας Πογιέτ, να κολλήσει κάνα ευρώ στον βοηθό του δεν ήξερε

Όλα η ΕΠΟ πρέπει να τα κάνει δηλαδή;

THE NEWSROOM

16 Νοεμβρίου 2023

Μετά την αποκάλυψη Πογιέτ ότι ο βοηθός του είναι οχτώ μήνες απλήρωτος, τα σενάρια για αποχώρηση του στρατηγού πήραν φωτιά. Όλοι θεωρήσαμε ότι η αποκάλυψη αυτή ήρθε για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του coach προς την ομοσπονδία και να υπονοήσει διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών. Όμως εκεί που ψάχναμε τον αντικαταστάτη του, μάθαμε σήμερα ότι ο Γιώργος Παράσχος και ο Μπάμπης ο Τεννές θα πρέπει να περιμένουν.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πογιέτ σε συνέντευξη που έδωσε ενόψει του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία, έχει πληρώσει νοίκια στη Γλυφάδα μέχρι τον Μάιο. Επομένως δεν είναι στα πλάνα του να φύγει άμεσα. Αφού πρώτα ψιλογλέντησε τη χώρα για τις συνθήκες που επικρατούν στην εθνική, στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα πάει Euro χωρίς συμβόλαιο. Πιο αναλυτικά:

“Ένα σημαντικό μήνυμα για όλους και ξέρετε ότι είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ, αγαπάω την Γλυφάδα, ζω εκεί και θέλω να μείνω εκεί. Έχω πληρώσει το ενοίκιο μέχρι τον Μάιο, έξι μήνες μπροστά. Σας παρακαλώ μην λέτε ότι θέλω να φύγω, ότι προσπαθώ να φύγω. Προσπαθώ να βελτιωθώ. Θέλω ένα νέο προπονητικό κέντρο; Ναι. Θέλω να παίζω με τις τέσσερις κερκίδες ανοιχτές; Ναι. Θέλω να σιγουρεύσω ότι θα είμαστε πιο επαγγελματίες απ’ ό,τι είμαστε τώρα; Ναι. Μην προσπαθείτε να δείτε κάτι πίσω από τα λόγια μου την Δευτέρα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα. Εάν προκριθώ την επόμενη εβδομάδα ή τον Μάρτιο, χρειάζομαι ένα νέο συμβόλαιο; Ναι. Ίσως θα είμαι ο πρώτος προπονητής που θα πάει στο Euro χωρίς συμβόλαιο, αλλά μην λέτε άλλα πράγματα. Θα είμαι αρκετά αφελής να έχω πληρώσει έξι μήνες μπροστά το ενοίκιό μου και να θέλω να φύγω”.

Coach καλά όλα αυτά, αλλά στον βοηθό δεν ήξερες να κολλήσεις κανένα εικοσάρικο για να τον έχεις δίπλα σου στον πάγκο και στα επερχόμενα παιχνίδια. Εμ δεν είναι έτσι οι σωστοί brothers.

Best of internet