Quantcast

Καθαρό καρδιακό check up χρειάζεσαι για να παίξεις στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σιντιμπέ

Πραγματικά δεν έχουμε ιδέα τι εννοεί

THE NEWSROOM

9 Νοεμβρίου 2023

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ήταν ο εκπρόσωπος των παικτών της ΑΕΚ στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού με τη Μαρσέιγ. Ο Γάλλος δεξιός μπάκ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός από τον Αλμέιδα και μοιράστηκε μαζί μας κάποιες σκέψεις τόσο για το παιχνίδι, όσο και για διάφορα άλλα πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά, μας μίλησε και για την μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Όταν μετακομίζεις από το Μονακό στην Ελλάδα, θα πρέπει να μην έχεις καρδιακά προβλήματα. Οι οπαδοί ανάβουν φωτοβολίδες, κροτίδες σκάνε παντού. Κατά μέσο όρο, η σέντρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας αρχίζουν με 8 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν βλέπεις τίποτα από τους καπνούς. Ρίχνουν βεγγαλικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν το είχα ξαναδεί αυτό. Υπάρχουν περιορισμοί στα παιχνίδια της Ευρώπης και η ατμόσφαιρα είναι πιο κλασική”.

Πραγματικά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε από που προήλθε αυτή η δήλωση του Σιντιμπέ. Επειδή στη χώρα υπάρχει ταπεραμέντο και η κατάσταση ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ξεφεύγει δεν σημαίνει ότι το πρωτάθλημα δεν είναι φιλικό προς καρδιακούς. Αν απλά είναι ροςφλώ και του λείπει το άδειο γήπεδο της Μονακό ας γυρίσει εκεί.

Best of internet