Quantcast

Πολύ ευρωπαϊκή για τα ελληνικά δεδομένα βρίσκει την ΑΕΚ ο Γκατούζο, απένειμε σπέκια σε Αλμέιδα

Αποθέωσε την Ένωση ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ

THE NEWSROOM

9 Νοεμβρίου 2023

ΑΕΚ και Μαρσέιγ παίζουν σήμερα ένα ματς όλα ή τίποτα στην Opap Arena. Αν κάποια από τις δύο καταφέρει και φύγει με νίκη, χτίζει σοβαρό case για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν δύο βδομάδες στη Μασσαλία σε ένα παιχνίδι που αν ο Στάνκοβιτς δεν έπαιρνε όσκαρ λουσίματος, ίσως είχε εντελώς διαφορετική κατάληξη για την ΑΕΚ. Η Μαρσέιγ πήρε εκείνο το παιχνίδι, όμως ο προπονητής της κατάλαβε ότι η ομάδα του Αλμέιδα είναι μια καλή ομάδα και στη σημερινή συνέντευξη τύπου της έδωσε τα ανάλογα σπέκια.

«Με εξέπληξε η ΑΕΚ ως ομάδα, με τον τρόπο που έχει χτιστεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες και όποιος παίκτης και να μπει μέσα υπηρετεί το πλάνο. Δίνουν το 100% τους σε όποια θέση και να παίζουν. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στον προπονητή της γιατί δεν μοιάζει με ελληνική ομάδα αλλά περισσότερο σε ευρωπαϊκή.Είναι μια ομάδα που πολύ δύσκολα μπορείς να κερδίσεις, παίζει πολύ απαιτητικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξοδέψεις πολύ ενέργεια και να χύσεις πολύ ιδρώτα όταν παίζεις κόντρα σε αυτή. Είναι μια πολύ καλοχτισμένη ομάδα, με πολύ καθαρές ιδέες για το τι θέλει να κάνει στο γήπεδο γι’ αυτό και αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ έδειξε ενθουσιασμένος με τη δουλειά του Αλμέιδα και έκανε λόγο για μια ομάδα που πρέπει να φτύσεις αίμα για να νικήσεις και που μοιάζει πολύ ευρωπαϊκή για τα ελληνικά δεδομένα. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα του αποδείξει ότι άξιζε τα κομπλιμέντα και εντός γηπέδου. Σήμερα στις 22:00.

Best of internet