Quantcast

«Δύσκολα θα πάρουμε κάποιον τίτλο» είπε ο Λουτσέσκου και ξενέρωσε από Ιούλιο τους απανταχού παοκτζήδες

Φανερά αισιόδοξος ο Ρουμάνος τεχνικός

THE NEWSROOM

6 Ιουλίου 2023

Μετά τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βιώνει μια παρατεταμένη μιζέρια και οι φίλοι της ομάδας βλέπουν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση αυτό να σταματήσει. Η ανάγκη για μεταγραφές είναι εμφανής, όμως οι μεταγραφές είναι άφαντες και κάθε μέρα που περνάει η δυσαρέσκεια γίνεται όλο και πιο έντονη. Μια δυσαρέσκεια που εκτός από τον κόσμο πλέον εκφράζεται και από τον άνθρωπο που η γνώμη του μετράει περισσότερο.

Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς μαζί του οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο Λουτσέσκου λέει τα πράγματα όπως εκείνος πιστεύει ότι είναι. Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι έτσι όπως είναι ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολο να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο και φρόντισε να μας το δώσει να το καταλάβουμε.

«Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο, γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε καθυστερήσει τις μεταγραφές, η ομάδα έχει συμπληρωθεί με άπειρους ποδοσφαιριστές».

Εμείς εδώ να πούμε ότι στο ποδόσφαιρο ο ρεαλισμός είναι σημαντικό πράγμα, αλλά ρε Ραζβάν Ιούλιος είναι ακόμα, μην ξενερώνεις έτσι τον κόσμο.

Best of internet