Quantcast

Λάτιν ΣΚΥΛΙΙΙΙΙ κάνει ντου σε γήπεδο της Χιλής για να κλέψει την μπάλα και την καρδούλα μας

Παντού υπάρχει ένας τετράποδος μύθος

THE NEWSROOM

17 Μαΐου 2023

Τον μακρινό ξάδερφο του Έλληνα σκυλ ανακάλυψε την τελευταία βδομάδα το παγκόσμιο ιντερνετικό κοινό, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κουρίκο της μακρινής Χιλής: Το ματς μεταξύ της Παλεστίνο και της γηπεδούχου Κουρίκο Ουνίδο είχε ξεκινήσει πριν λίγα μόλις λεπτά και ήταν ακόμη στο 0-0 όταν ξαφνικά ένα μεγαλόσωμο καφέ τετράποδο εισέβαλε στο γήπεδο.

Με το που είδε τη μπάλα, το συμπαθές ζωντανό όρμησε κατευθείαν πάνω της, τη δάγκωσε και άρχισε να τη μασουλάει αχάμπαρο. Οι παίχτες και ο διαιτητής πήγαν καταπάνω του και άρχισαν εν μέρει να το χαϊδεύουν και εν μέρει να προσπαθούν να πάρουν πίσω τη μπάλα. Εντέλει, ο παίχτης της φιλοξενούμενης Παλεστίνο Μαξιμιλιάνο Σάλας σήκωσε το σκυλί σαν θείο βρέφος και άρχισε να πηγαίνει προς τα έξω. Το τετράποδο αποδέχτηκε τη μοίρα του αλλά συνέχισε να μην αφήνει τη μπάλα από τα δόντια του.

Εντέλει, έχοντας κάνει ακόμη και τα σημαιάκια του κόρνερ να γελάσουν, το σκυλί άφησε τη μπάλα και το ματς μπόρεσε να συνεχιστεί. Αν για κάποιο λόγο καίγεστε να το μάθετε, η Παλεστίνο κέρδισε με 1-0.

Δείτε τα βίντεο:


Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι έναν Χιλιανό σπίκερ που θα μας χαρίσει την ισπανόφωνη εκδοχή του ΣΚΥΛΙΟΥΥΥΥ.

Best of internet