Quantcast

Ισάξιος με Πεπ και Κλοπ νιώθει ο γίγαντας Σαμ Άλαρνταϊς, υποτιμά ξεκάθαρα τον εαυτό του ο Άγγλος Γιώργος Παράσχος

If you know, you know ότι δεν τους βλέπει bro

THE NEWSROOM

4 Μαΐου 2023

Η Λιντς έχει μπλέξει για τα καλά και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Όταν είσαι αγγλική ομάδα και βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, μόνο μια επιλογή υπάρχει. Η πρόσληψη του Σαμ Άλαρνταϊς. Αν δεν καταφέρει ούτε αυτός να σώσει την παρτίδα, τότε σημαίνει ότι ο υποβιβασμός ήταν απλά της μοίρας σου γραφτό. Ο Άγγλος legend επιστρέφει στους πάγκους για να ομορφύνει την Premier League και τις ζωές μας και το έδειξε με το καλημέρα.

«Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι μεγάλος και απαρχαιωμένος. Αυτό απέχει απείρως από την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει κάποιος μπροστά από μένα όσον αφορά σε ποδοσφαιρικούς όρους. Ούτε ο Πεπ, ούτε ο Κλοπ, ούτε ο Αρτέτα. Κάνουν αυτό που κάνουν και εγώ κάνω αυτό που κάνω. Από πλευράς γνώσεων, είμαι εκεί πάνω μαζί τους. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος από αυτούς, αλλά ότι είμαι το ίδιο καλός με εκείνους».

Σε μια κρίση υποτίμησης του ίδιου του εαυτού, ο Άγγλος Γιώργος Παράσχος συνέκρινε τον εαυτό του με κάποιους τυχαίους προπονητές των αγγλικών γηπέδων. Φυσικά εμείς ξέρουμε ότι είναι έτη φωτός μπροστά από οποιονδήποτε προπονητή στο Νησί.

Best of internet