Quantcast

Εντελώς φιλικό το κλίμα στη συνάντηση των ομάδων για τη διαιτησία, αλληλοσεβασμός και παραγωγικές διαφωνίες για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου

Αέρας Ευρώπης στα γραφεία της ΕΠΟ

THE NEWSROOM

27 Μαρτίου 2023

Το έντονο ελληνικό ταπεραμέντο οδηγεί συχνά σε λίγο πιο τραβηγμένες αντιδράσεις και αυτό δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι οι ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα playoffs και παλεύουν εκεί να πετύχουν τους στόχους τους, είχαν κάποιες διαφωνίες για τη διαιτησία και μαζεύτηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ για να το λύσουν.

Παρά το γεγονός ότι στα playoffs συμμετέχουν έξι ομάδες αρχικά ήταν καλεσμένες μόνοι οι τέσσερεις, αλλά μετά η ΕΠΟ σκέφτηκε “κάπου ώπα ας πούμε και στους άλλους“. Το κλίμα ήταν έντονο αλλά σε αυστηρά φιλικά πλαίσια. Αυτό τουλάχιστον μας μετέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος που κατά την πρόωρη αποχώρησή του είπε στις κάμερες:

“Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσοι δημοσιογράφοι, τόσος κόσμος, αφήνετε την ώρα σας, να γράψετε τι; Να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα; Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται, όχι στο Τζιμπουτί, σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Τους ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Να μην έχουμε αίματα.”

Λίγα λεπτά πριν είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Ιωάννη Αλαφούζου ο οποίος χρησιμοποίησε την άχαστη δικαιολογία «έχω μια δουλειά μωρέ», λέγοντάς μας ότι όλα κυλούν αρμονικά στη συνάντηση. Φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά και η συνάντηση θα λήξει με λύσεις προσαρμοσμένες σε ένα καλύτερο και λαμπρό μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Best of internet