Quantcast

Πιστός στο ραντεβού με τους χιτσκοκικούς αποκλεισμούς από το κύπελλο ο Άρης, τι τους ετοιμάζει για το χρόνου αναρωτιούνται οι οπαδοί του

Γίνε Άρης να γουστάρεις

THE NEWSROOM

26 Ιανουαρίου 2023

Το Άρης-κύπελλο Ελλάδος εξελίσσεται σε μια σχέση μίσους και πάθους. Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί πάντα στόχο για τον Άρη που βλέπει σε αυτόν μια ευκαιρία να βάλει τέλος στο σερί μισού αιώνα χωρίς τίτλο. Η αλήθεια είναι ότι ο θεός του πολέμου έχει προσπαθήσει πολύ για μια διάκριση στο κύπελλο. Μόνο που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποκλειστεί με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Πριν από τρία χρόνια ο Άρης ήταν μια ανάσα από τον τελικό, αφού στο 93 κέρδιζε 2-0 την ΑΕΚ στο Βικελίδης. Έχοντας χάσει το πρώτο παιχνίδι με 2-1, η πρόκριση ήταν λίγα λεπτά μακριά. Στο 96 ωστόσο ο Λιβάγια κάνει το 2-1, το ματς πάει στην παράταση και αυτό που φαινόταν ότι θα συμβεί τελικά συνέβη. Ξανά Λιβάγια, 2-2 στο 102 και αποκλεισμός.

Το 2021 ο αποκλεισμός ήρθε από τον Ολυμπιακό και ήταν ίσως ο εντυπωσιακότερος μέχρι τον επόμενο. Ναι καλά καταλάβατε, για την Μπουχαλακιάδα μιλάμε. Εκεί ο Άρης είχε ηττηθεί με 2-1 στο Καραϊσκάκης και στον επαναληπτικό προηγούταν με 1-0 μετά από πέναλτι του Γκάμα. Όλα αυτά μέχρι το 87, γιατί κάπου εκεί ο Μπουχαλάκης κρύβεται δίπλα στο δοκάρι, κλέβει τη μπάλα από τον Κουέστα και τον καταδικάζει σε ισόβιο blooper. Τελικό σκορ 1-1 και αποκλεισμός.

Πέρυσι ήταν η σειρά της Λαμίας να αποκλείσει τον Άρη. Μετά από δύο ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες είχαν μείνει χωρίς γκολ για περίπου μια αιωνιότητα και στο 118 του δεύτερου ματς, ο Άνταμ Τζανετόπουλος σκοράρει ένα από τα συνολικά έξι γκολ της καριέρας του και πετάει τον Άρη εκτός συνέχειας.

Φέτος για ακόμη μια φορά ο Άρης βρήκε απέναντί του τον Ολυμπιακό με τις μνήμες Μπουχαλάκη αναπόφευκτα να έρχονται στο μυαλό. Η ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Άρης ήταν καλύτερος στη ρεβάνς, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησε και στο 84 κέρδισε πέναλτι και αποβολή. Φυσικά ο Γκρέι έχασε το πέναλτι, φυσικά μετά από δύο λεπτά ο Ολυμπιακός σκόραρε, φυσικά οι «Κίτρινοι» αποκλείστηκαν.

Του χρόνου τι έκπληξη λέτε να μας ετοιμάζουν;

Best of internet