Quantcast

Με τρίμπαλο μοναχοκόρης και μανουριασμένες γκέλες αιωνίων η Superleague επέστρεψε στις ζωές μας

Σαν να μην έλειψε μια μέρα

THE NEWSROOM

22 Δεκεμβρίου 2022

Περιμέναμε καιρό όμως η επιστροφή της Superleague μας αποζημίωσε με το καλημέρα. Οι τρεις μεγάλοι είχαν φαινομενικά εύκολα ματς, αλλά στην πράξη μόνο τέτοια δεν αποδείχτηκαν. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός γκέλαραν εκτός προγράμματος σε Νίκαια και Γιάννενα σε δύο ματς που έδειχνε ότι θα κέρδιζαν σβηστά. Η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και στο τέλος τσίμπησε ένα παστέλι από τον Σύριο Μέσι και έχασε δύο βαθμούς. Στο φινάλε είχαμε και τσαμπουκάδες ανάμεσα στους παίκτες που ζέσταναν το χθεσινό κρύο βραδύ αλλά όχι τις καρδιές των φίλων του Παναθηναϊκού που έμεινα με το χινάρι στο χέρι.

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί γκέλα και του Ολυμπιακού. Εκεί οι τσαμπουκάδες ξεκίνησαν με το καλημέρα, όμως εντός αγωνιστικού χώρου η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Έπειτα από ένα μπαχαλάκι καλωσόρισμα στις κερκίδες, ο Φορτούνης έπαθε 2019 και με δυο δικά του τεμάχια φάνηκε να δίνει εύκολη νίκη στην ομάδα του Μίτσελ. Παρόλα αυτά ο Ισπανός κατάφερε να εξαφανίσει την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να φτάσει στην ισοφάριση και παραλίγο στην ολική ανατροπή.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα των αιωνίων παρέλαβε με μεγάλη χαρά η μοναχοκόρη της προσφυγιάς που πριν από όλα αυτά είχε κερδίσει για πρώτη φορά ματς Χριστουγέννων μετά το 2008. Απέναντι στη Λαμία η ομάδα του Αλμέιδα δεν έβγαλε τα γνωστά της γούστα και φάνηκε να δυσκολεύεται από τις πολλές απουσίες. Κάπου εκεί ο Φαν Βέερτ έπαθε Φαν Νίστελροϊ και με δύο γκολ και μια ασίστ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στην ΑΕΚ θα είχαν λίγα πράγματα να κρατήσουν από το συγκεκριμένο ματς, όμως οι γκέλες των άλλων έδωσαν μεγαλύτερη αξία σε αυτό το τρίποντο. Η απόσταση από τον Παναθηναϊκό μειώθηκε στους έξι, εκείνη από τον Ολυμπιακό αυξήθηκε επίσης στους έξι και το καλά ΑΕΚούγεννα απέκτησε επιτέλους βάση.

 

Best of internet