Quantcast

Do it like Japan: Η Κ19 της ΑΕΚ άφησε λαμπίκο τα αποδυτήρια της Ρεάλ, πήρε καθολικό ρεσπέτο

Ηθικό δίδαγμα: Nα βλέπετε Naruto και One Piece

THE NEWSROOM

2 Δεκεμβρίου 2022

Καμιά φορά πάνω στην υπερβολή μας, αλλά και στην δεδομένη μαυρίλα που καταπλακώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αδύνατο να εστιάσουμε σε κάτι άλλο πέρα από τα αρνητικά. Για την Κ19 της ΑΕΚ όμως καλό θα ήταν να κάνουμε μια εξαίρεση, διότι οι πιτσιρικάδες της Ένωσης προέβησαν σε μια κίνηση που ναι μεν την έχουμε ξαναδεί να γίνεται, αλλά τέτοιες κινήσεις καλό είναι να γίνονται συχνότερα.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του αγώνα με την Ρεάλ στην Μαδρίτη για το AL ABTAL INTERNATIONAL CUP (4-0), οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκαν από την βαριά τους ήττα και είπαν να διδάξουν λίγο βυζαντινογέννητο πολιτισμό. Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ, βαδίζοντας στα χνάρια των Ιαπώνων, καθάρισαν τα αποδυτήρια τους παραδίδοντας τα στην κατάσταση που τα βρήκανε, like a bosses.

Οι επικεφαλής της αποστολής δέχθηκαν συγχαρητήρια από τους ανθρώπους του προπονητικού κέντρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στη Μαδρίτη, όπου φιλοξενήθηκε και αγωνίστηκε η ομάδα. Στις δύο μέρες που βρέθηκε εκεί η Κ19 της ΑΕΚ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη συμπεριφορά και την εν γένει παρουσία της. Απέσπασε, όμως, θετικά σχόλια και για τις αγωνιστικές της αρχές, παρά την ήττα.

Aλλά…this is AEK!

Best of internet