Quantcast

Παναθηναϊκός με αντιαλαφουζικά αισθήματα δήλωσε περήφανα και στωϊκά ο Στέφανος Χίος

Όλα αυτά περιέργως σε ήπιο τόνο

Γιάννης Καραμίχος

16 Νοεμβρίου 2022

Αρκετοί άνθρωποι, κυρίως πιτσιρικάδες, δεν το γνωρίζουν και δεν ξέρουμε πόσο πρόθυμοι είναι να το πιστέψουν. Ο Στέφανος ο Χίος μπορεί να ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το πολιτικό ρεπορτάζ και να αποτελεί μία από τις πιο οργισμένες περσόνες των ελληνικών μίντια, όμως στο παρελθόν ο γνωστός παρουσιαστής είχε διατελέσει για καιρό σπορτκάστερ και ρεπόρτερ σε αγώνες Α’ Εθνικής, βγάζοντας μάλιστα στην επιφάνεια έναν πολύ πράο εαυτό.

Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό πως ο μίστερ Στέφανος έχει άποψη επί παντός επιστητού και έτσι δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από το ρεπορτόριο του, το όπιο του λαού, την μπαλίτσα. Αν το καλοσκεφτεί βέβαια κάποιος, σε τέτοια κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιράκι στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, μόνο ανεπηρέαστη δεν την λες την πολιτική σκηνή. Παράγοντες να κατηγορούν κυβερνήσεις για εύνοια σε συγκεκριμένες ομάδες, τηλεοπαδοί να θεωρούν πως πουλήθηκε το όνομα της Μακεδονίας για ένα πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Γενικά γίνονται πραγματάκια.

Στο δια ταύτα όμως. Ο Στέφανος ο Χίος μίλησε μέσω της διαδικτυακής εκπομπής του για τα τεκταινόμενα στο αθλητικό κομμάτι, δηλώνοντας πως υποστηρίζει Παναθηναϊκό από τα γεννοφάσκια του, χωρίς βέβαια να παραλείψει να πετάξει μπηχτές για τον ιδιοκτήτη των πρασίνων και τελευταίο πιστό, Ιωάννη Αλαφούζο. Συγκεκριμένα ανέφερε πως υποστηρίζει το τριφύλλι, όμως όχι τον Αλαφούζο.

Όλα αυτά ειπώθηκαν περιέργως με έναν ήπιο τόνο και μια στωϊκή προσέγγιση, μιας και στο πλευρό του στην εκπομπή Μακελειό, είχε θηλυκή παρουσία, όποτε και χρειάστηκε να τιθασεύσει τα πρωτόγονα ενστικτά του. Όπως τόνισε μάλιστα, το γεγονός οτι λείπει το ελληνικό στοιχείο από την ομάδα του Παναθηναϊκού, είναι κάτι που τον χαλάει, παρόλο που οι πράσινοι βαδίζουν ολοταχώς για το πρωτάθλημα.

Αλλά…αυτός είναι ο Στέφανος Χίος!

Best of internet